Laatste nieuwsflitsen

19 oktober 2016

Beste menners, De zomer ligt alweer duidelijk achter ons, de druppels slaan tegen het raam terwijl ik dit typ. Even doorbijten maar! Het is na de zomerstop juli en augustus misschien wat stil geweest, maar achter de schermen hebben wij heel hard doorgewerkt, er komt weer veel moois aan!

Lees meer »

20 juni 2016

Beste menners, Wij zijn nog maar net bijgekomen van de wedstrijddag twee weken geleden of we gaan alweer door met de volgende mooie ritten die in het verschiet liggen. Wie weet zit er weer wat leuks voor je bij?

Lees meer »

12 mei 2016

Beste menners, De zomer doet goed haar best en laat ons alvast dat heerlijke vakantie gevoel ervaren! Hopelijk heeft iedereen alweer mooie men-uurtjes in de zon gehad?

Lees meer »

20 maart 2016

Beste menners, Ook dit jaar is er natuurlijk weer een SMR Wedstrijddag, ditmaal op 5 juni 2016. Deze is net als vorig jaar weer in Ugchelen.

Lees meer »

19 februari 2016

Nu iedereen weer een beetje op temperatuur is gekomen na de koude van afgelopen zondag, is het tijd voor een terugblik en een vooruitblik.

Lees meer »

19 oktober 2015

Hallo! Wat gaat de tijd toch snel, zo zijn we in het zonnetje aan het mennen en dan is het ineens pats boem weer herfst. Nog even en de klok gaat zelfs alweer om. Dat weerhield de zon echter niet om afgelopen zondag toch onze menners tijdens de strandrit te vergezellen gelukkig. Wat een heerlijke rit hebben we in Oostvoorne gereden! Benieuwd naar de foto's? Die kun je HIER vinden.

Lees meer »

25 augustus 2015

Beste menners, Vandaag een extra nieuwsflits voor de jeugdige menners tot 16 jaar onder ons. Wij kregen de uitnodiging via een externe vereniging, maar omdat we maar weinig activiteiten hebben enkel voor de jeugd, wilde we een uitzondering maken en deze toch even doorsturen. Zie bijlage, een dressuur en vaardigheid wedstrijd in Ermelo op 29 december.

Lees meer »

15 augustus 2015

Hoi allemaal, We hopen dat jullie nog lekker aan het genieten zijn van vakantie en zon! Er staat weer veel moois te gebeuren bij SMR de komende tijd, dus we brengen jullie weer even op de hoogte.

Lees meer »

27 juni 2015

Beste menners, Wat waren een hoop van jullie drie weken geleden bij onze wedstrijddag, als deelnemers of als toeschouwer. Echt super leuk! Een geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar :)

Lees meer »

15 juni 2015

Beste allemaal, De strandrit van afgelopen zaterdag hebben we helaas moeten af lassen/ verplaatsen in verband met het uitbreken van droes. Dit was op een bedrijf ongeveer 12km van de ontmoetingsplek vandaan en dat vonden we te risicovol.

Lees meer »

28 mei 2015

Beste allemaal, Volgende week zondag 7 juni is onze jaarlijkse wedstrijddag. Ditmaal wordt hij gehouden in Ugchelen en hebben we het prachtige terrein van de papier fabriek tot onze beschikking. Het weer schijnt geweldig te worden en graag willen we jullie allemaal uitnodigen om te komen kijken. Voor wie nog niet op de startlijst staat ;) Entree is gratis en het terrein is goed bereikbaar zodat er makkelijk bij alle onderdelen gekeken kan worden.

Lees meer »

25 april 2015

Beste menners, Op zaterdag avond 2 mei houden we onze SMR Volle Maan Rit in Kootwijk, we vertrekken om 23.00 uur 's avonds en rijden in het licht van de volle maan. Ongeveer 10-12km en in een rustig tempo. Het is immers donker. Er zijn al zo'n 10 Shetlander aanspanningen die meerijden, maar deze rit is een (op vele verzoek) rit voor pony's tot en met 1.30m stokmaat. Echter, er doen nog alleen maar Shetten en mini's mee.

Lees meer »

9 april 2015

Beste menners, We mogen voorzichtig al een beetje aan de zomer snuffelen, wat een zonnig weer is er op komst, heerlijk! Eindelijk mennen zonder drie lagen kleding aan om het warm te houden.

Lees meer »

23 maart 2015

Beste menners, De lente is begonnen, hopelijk hebben jullie er alweer een aantal mooie aangespannen kilometers opzitten in het zonnetje! Er staat weer veel moois op de nieuwe agenda staan welke tot en met het einde van het jaar is gevuld. Hieronder staan alle ritten tot en met de zomervakantie, op onze website kun je alle ritten van dit jaar bekijken op de Agenda.

Lees meer »

21 januari 2015

Beste Menners, Het jaar is nog maar net begonnen en we zitten alweer boordevol idee├źn om 2015 een heerlijk Shetlander Menritten jaar te maken. Op dit moment zijn we de nieuwe agenda voor komende maanden aan het klaar stomen, tot die tijd hebben we nog twee mooie evenementen op de kalender staan!

Lees meer »

30 december 2014

Beste menners, Er zijn wat wijzigingen voor de komende twee ritten die we graag onder jullie aandacht willen brengen en nog een paar kleine mededelingen.

Lees meer »

16 december

Beste menners, In de vorige nieuwsflits hadden we het er al even kort over, maar nu is alles dan eindelijk zover dat we het van de daken kunnen roepen, want alles is rond.

Lees meer »

10 december 2014

Beste Menners, We merken het allemaal, de dagen zijn kort, koud en nat, maar gelukkig is er toch vaak nog een mooi momentje te vinden om lekker met de pony's er op uit te trekken. Toch even genieten dan!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb