17 augustus 2022

Gepubliceerd op 17 augustus 2022 om 11:55

Beste menners, wat een warmte de afgelopen tijd he, hebben jullie nog een beetje kunnen rijden? Op dit moment is de SMR Summer Challenge in volle gang, ruim 50 menners zijn bloedfanatiek aan het strijden om thuis de meeste kilometers en tijd te rijden met hun aanspanning. Over 12 dagen weten we wie de winnaars zijn! Zij ontvangen een mooie prijs van Gezonde Pony.nl en UniqueHorsePads.

 

Shetdurance

Hier zijn we ondanks de vakanties al voluit in de voorbereiding voor de aankomende Shetdurance. De routes aan het maken, de vrijwilligers aan het verzamelen en zo meer. De deelnemerslijst loopt al mooi vol. Wil je ook nog meedoen of meer lezen hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan HIER op onze website. Lijkt het je leuk om erbij te zijn als vrijwilliger? Je bent heel erg welkom! Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.

 

--NIEUW-- We kregen best een aantal verzoekjes van menners met grotere pony's om mee te doen aan de Shetdurance. Daar hebben we even over nagedacht en een speciale rubriek voor in het leven geroepen. Wil je graag meedoen en heb je een pony tussen de 1.10m en de 1.30m? Dan is er voor jou ook een plekje en delen we je in bij de Reuzen Rubriek! Je hoeft je hier niet speciaal voor op te geven, wanneer je de stokmaat van jouw pony opgeeft, wordt je automatisch in de juiste rubriek ingedeeld. Kom maar op met die inschrijvingen, ga met elkaar de sportieve strijd aan en geef je op!

 

Bosrit Ginkelse Heide

De bosrit die we in juli zouden rijden, maar verplaatst is vanwege de hitte, hebben we samen met de deelnemers een nieuwe datum voor geprikt. Dit is zondag 16 oktober geworden. Op dit moment rijden we met een gezellig aantal aanspanningen, maar daar kan altijd nog wat bij. We rijden een rit van ongeveer 18-20km met halverwege een gezellige stop met wat lekkers voor menner, groom en pony's. Vind je het leuk om op 16 oktober mee te rijden in het mooie bos in het gebied van Ede rondom de heide? Geef je dan HIER op.

 

En verder..

En verder hebben we in december nog een hele gezellige foute kerstrit en in maart/ april 2023 gaan we een rit rijden in Loenen. Wanneer je je hier voor aan kunt melden, geven we een seintje. En in de volgende nieuwsflits mogen we weer een nieuw SMR Teamlid aan je voorstellen. Nog heel even geduld!

 

Met sportieve groet,

Het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.