Marlies

Ik ben in 2012 begonnen met een oproepje of iemand zin had om met andere Shetlanders een ritje te gaan maken. Deze rit beviel erg goed, een volgende stond al snel in de planning en voor ik het wist was Shetlander Menritten een feit. Nu organiseren we ontzettend veel gave dingen, speciaal voor de Shetlanders. Er is zo weinig voor de aangespannen Shetlanders en Mini’s merken we en we groeien nog steeds. Ik ben uiteraard heel erg trots op dit resultaat! 

Mijn naam is Marlies (1981) en ben trotse eigenaar van mijn zelf gefokte NSPS pony Galina (wild kleur, 0,86m., geb. 2013). Daarnaast heb ik nog ook nog een KWPN ruin die met pensioen is bij mij.

Lina's moeder Bella kwam bij mij wonen als jong veulen en was in eerste instantie alleen beleerd onder het zadel. Een ruiter van dat formaat is erg lastig te vinden, zodoende sinds 2012 ook in het tuig beleerd. Ikzelf men ook vanaf dat moment. Met Bella is de SMR begonnen en zij is alle eerste ritten erbij geweest. Bella is ons in 2022 helaas ontvallen. 

Lina en ik vinden het altijd erg leuk  om tijdens de ritten veel verschillende Shetlander enthousiastelingen te mogen ontmoeten, wellicht tot een volgende rit!