Marlies

Ik ben in 2012 begonnen met een oproepje of iemand zin had om met andere Shetlanders een ritje te gaan maken. Deze rit beviel erg goed, een volgende stond al snel in de planning en voor ik het wist was Shetlander Menritten een feit. Nu organiseren we ontzettend veel gave dingen, speciaal voor de Shetlanders. Er is zo weinig voor de aangespannen Shetlanders en Mini’s merken we en we groeien nog steeds. Ik ben uiteraard heel erg trots op dit resultaat! 

Mijn naam is Marlies, geboren op 1 april 1981 en ben ik trotse eigenaar van twee NSPS pony’s Isabella (vos, 0,86m. geb. 2004) en haar dochter Galina (wild kleur, 0,86m., geb. 2013). Daarnaast heb ik nog twee KWPN rijpaarden Nikita (vos, 1,73m. geb. 1995) en Michael (vos, 1.69, geb. 2011).

De pony’s zijn moeder en dochter, Galina is eigen fok. Bella kwam bij mij wonen als jong veulen, net bij haar moeder vandaan en was in eerste instantie alleen beleerd onder het zadel. Een ruiter van dat formaat is erg lastig te vinden, zodoende sinds 2012 ook in het tuig beleerd. Ikzelf men ook vanaf dat moment. Galina is inmiddels ook beleerd in enkel- en tweespan. Verder rij ik graag dressuur onder het zadel, maar het allerliefste maak ik de bossen onveilig, zowel onder het zadel als op de bok!

Bella, Lina en ik vinden het altijd erg leuk  om tijdens de ritten veel verschillende Shetlander enthousiastelingen te mogen ontmoeten, wellicht tot een volgende rit!