5 december 2022

Gepubliceerd op 5 december 2022 om 12:41

Beste menners, het kan maar zo dat in de komende dagen de eerste sneeuw gaat vallen, de winter komt eraan! Zo heeft ieder seizoen zijn mooie kanten, wie weet kunnen we binnenkort wel lekker met de slee achter de pony! Verder is het even goed inpakken en wachten tot het mooie weer er weer aankomt. Maar door een beetje winter laten wij ons niet tegenhouden, we hebben veel mooie plannen. Kom je ook naar een van onze toffe activiteiten?

 
Aangespannen Working Equitation clinic
De traditionele Working Equitation vertaald naar de aangespannen Equestrians! Op zaterdag 25 februari organiseren wij een aangespannen Working Equitation (WE) clinic in Elst (Utr.) in samenwerking met instructeur Veronique de Ruijter. Wil jij ook leren hoe je het met jouw aangespannen pony WE hindernissen rijdt, zoals de slalom, de bel en ringsteken? Geef je dan op voor deze toffe clinic! Voor meer info en aanmelden, KLIK hier
 
Goede Voornemens challenge
Onze Summer challenge was een groot succes! Met ruim 40 menners hebben we zoveel kilometers gemaakt dat we van het plaatsje Broek in Friesland in een rechte lijn dwars de Noord Atlantische Oceaan oversteken naar Havana in Cuba! Bij wijze van spreken dan he, want alle kilometers van de Challenge worden vanuit thuis gereden. Dat gaan we nog een keer doen! Maar dan ietsje anders. 
 
Tijdens de eerste 23 dagen van 2023 houden we de SMR Goede Voornemens Challenge die je vanuit huis rijdt. En ook deze editie hebben we alweer bijna 40 deelnemers. Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt, begin 2023 met een boost en misschien worden jullie de winnaar van de SMR Goede Voornemens Challenge wanneer jij bovenaan eindigt! Meer info en opgeven? KLIK hier.
 
De aanspanning met de meeste kilometers krijgt een gave prijs aangeboden van onze sponsor Gezonde Pony.nl. Een webshop gespecialiseerd in toffe en gezonde producten speciaal voor pony's, maar natuurlijk ook voor paarden. 
 
Kerstrit - 18 december // Omgeving Ede
Kerst met een tikkeltje foute party en heel veel gezelligheid. Dat is precies wat onze SMR kerstrit is. Met een aantal  gelijkgestemde aanspanningen door het prachtige bos van de Veluwe rijden, terwijl iedereen kerstig is versierd. Een klassiekertje! We rijden ongeveer 13-15km met halverwege een stop. Het tempo is overwegend draf en af en toe stappen we even. Ga vooral helemaal los op je versiering van jou, je pony en jezelf. We kijken uit naar al jullie prachtige creaties :) De groep is inmiddels zo'n 12 aanspanningen, dus gezelligheid alom! Meer info en opgeven? KLIK hier
 
Wie weet tot ziens op een van onze activiteiten!
 
 
Met sportieve groet,
Carmen, Cindy, Eline, Ilona en Marlies van het SMR Team 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.