25 oktober 2022

Gepubliceerd op 25 oktober 2022 om 13:57

Beste menners, het ene moment staan we in ons t-shirtje de verkoeling op te zoeken en het andere moment verzetten we de klok alweer en zijn onze pony's in de vacht geschoten waar ze een winter van -20 nog mee zouden overleven. Wat een verschil ineens!

 

Afgelopen september hebben we onze jaarlijkse Shetdurance weer gereden. Met bijna 30 aanspanningen aan de start hebben we een super goede wedstrijd gehad. Een paar drupjes mochten de pret niet drukken, de zon had toch zeker de overhand! Er zijn prachtige foto's gemaakt door de fotografen waar we er binnenkort een aantal van zullen plaatsen op onze FB en Insta. Benieuwd naar de resultaten? Kijk hier voor het klassement: >KLIK< 

 

Kerstrit op de Veluwe 18 december

 

Kerst met een tikkeltje foute party en heel veel gezelligheid. Dat is precies wat onze SMR Kerstrit is. Met een aantal gelijkgestemde aanspanningen door het prachtige bos van de Veluwe rijden, terwijl iedereen kerstig is versierd. Een klassiekertje!

We rijden een rit van ongeveer 13-15 kilometer rond de Ginkelse Heide van Ede, Bennekom, Renkum en omgeving. De precieze startplek en route maken we definitief wanneer we een goed idee hebben hoeveel aanspanningen we verwachten voor parkeren en de kwaliteit van de paden. Op deze manier kunnen we de mooiste route maken! Versier je wagen, je pony en jezelf zo kerstig mogelijk en rij ook mee! Meld je HIER aan.


SMR Goede Voornemens challenge

Onze Summer Challenge was een groot succes! Met ruim 40 menners hebben we zoveel kilometers gemaakt dat we van het plaatsje Broek in Friesland in een rechte lijn dwars de Noord Atlantische Oceaan konden oversteken naar Havana in Cuba! Bij wijze van spreken dan he, want alle kilometers van de Challenge worden thuis gereden.

Dat gaan we nog een keer doen! Maar dan ietsje anders. Tijdens de eerste 23 dagen van 2023 houden we de SMR Goede Voornemens Challenge die je vanuit huis rijdt. Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en word de winnaar van de SMR Goede Voornemens Challenge wanneer jij bovenaan eindigt. Een lekker begin van 2023! Meedoen is gratis. Meer info of opgeven? Kijk hier.


Verder in 2023...

We zijn nog veel meer leuks van plan in 2023, we gaan weer helemaal los! Naast een nieuwe penningmeester die we binnenkort aan jullie voor gaan stellen, zijn we bezig met een rit in maart op een prachtige plek, een tweetal leuke clinics over Lange Teugelen in februari en Aangespannen Working Equitation in juni, een nieuwe Summer Challenge in juli en augustus en natuurlijk de Shetdurance in september weer. Hierover gaan we je meer vertellen als we meer weten over planning en locatie. Wordt vervolgd!

Heb je onze nieuwe banner al gezien op de website en facebook? Die is gemaakt tijdens de Bosrit deze maand. Met 17 aanspanningen hebben we een heerlijke rit gereden die vastgelegd is door Werner Timmer Fotografie. Op onze facebook pagina kun je in het album alle foto's bekijken. 

 

Met sportieve groet,
Het SMR team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.