30 augustus 2022

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 11:56

Hoi allemaal! Bijna in het hele land zijn de vakanties weer over en we gaan er weer vol voor! We hopen dat jullie allemaal een heerlijke zomer hebben gehad met veel menplezier. Maar pfoe, wat een temperaturen soms he! Dat waren dan vaak óf hele vroege ritjes, óf vrije dagen voor de pony's ;)

 

SMR Summer Challenge

De afgelopen twee maanden hebben we gestreden tijdens de SMR Summer Challenge. In totaal hebben 43 combinaties samen 7.857,5 kilometer gereden in de afgelopen 60 dagen. Dat is van het plaatsje Broek in Friesland in een rechte lijn dwars de Noord Atlantische Oceaan oversteken naar Havana in Cuba! Hulde aan alle deelnemers!

 

Er konden er slechts twee winnen en dat zijn Jade Veldhof in de Afstand Challenge met 549,9km, gesponsord door UniqueHorsePad, en Sabrina Berg in de Tijd Challenge met 97 uur, 47 minuten en 17 seconden, gesponsord door GezondePony.nl. Jade heeft zelfs beide Challenges gewonnen, maar omdat je maximaal één challenge in totaal kon winnen, is Sabrina als winnaar uit de bus gekomen in de Tijd Challenge. Benieuwd naar de volledige uitslag? Die vind je HIER.

 

SMR Shetdurance

Zin om nog meer kilometers te maken? Geef je dan op voor de SMR Shetdurance op zondag 25 september in Wolfheze! Ben jij er ook bij? We rijden deze Shetdurance in het prachtige gebied van de Ginkelse/ Edese heide in Wolfheze/ Ede. Wat een heerlijkheid om in dit gebied te rijden en wij hebben natuurlijk de mooiste routes uitgezocht waar de wedstrijd doorheen komt!

Je kunt je uiteraard inschrijven samen met jouw aangespannen pony tot 1.10m voor een van de twee afstanden (cat. A 15-17km of cat. B 22-24km), maar sinds deze editie hebben we op verzoek ook een Reuzen Rubriek voor aangespannen pony’s van 1.11m tot en met 1.30m. Je rijdt de routes individueel en start volgens een startlijst.

Alhoewel de Reuzen Rubriek veel werd gevraagd, kunnen we nog wel wat deelnemers gebruiken om deze rubriek te vullen. Schroom dus niet en doe gezellig mee!

 

Penningmeester

Wij zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester! Ben jij gek op cijfertjes, gaat je hart sneller kloppen van Excel en zou je het leuk vinden om de SMR te helpen met het financiële stuk? Kom dan bij het bestuur als penningmeester! Het betreft een vrijwillige functie binnen ons gezellige team. Meer weten? Stuur ons een PB'tje Met sportieve groet,
Het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.