31 mei 2023

Gepubliceerd op 31 mei 2023 om 14:22

Beste menners, Het mooie weer haalt het beste in ons naar boven lijkt het wel. Heerlijk weer om er lekker op uit te trekken met onze pony's! We hebben weer veel leuks op de planning voor jullie, lees je mee?

 
Shetlander Wedstrijddag
Nog een paar dagen en dan sluiten we de inschrijving voor de wedstrijddag van 11 juni in Eefde. Wil je nog meedoen, schrijf je dan uiterlijk zaterdag 3 juni in via de website HIER. Rond 4 juni zullen we de startlijst publiceren, deelnemers krijgen deze in de mail.
 
Tijdens de wedstrijddag doe je mee aan drie onderdelen, je rijdt een dressuurproef in de Pony Show-off, daarna ga je door met het pionnen obstakelparcours en als laatste rijd je een drietal marathonhindernissen. Je krijgt een starttijd voor de Pony show-off en de andere twee onderdelen rijd je er daarna op eigen tempo achteraan. Voor het verkennen heb je ruim de tijd. Dit kan op zaterdagavond, zondagochtend voor de eerste start of tijdens de lunchpauze. 
 
Voor iedereen die dat gezellig vindt en/ of niet goed weet hoe je een parcours het beste kunt verkennen, organiseren we op zaterdag 10 juni om 18.00 uur gezamenlijk parcours verkennen. We gaan dan onder leiding van Rein Hazelaar de hindernissen en het pionnen obstakel parcours verkennen. Hij laat daarbij zien hoe je het verkennen aanpakt, wat slimme routes zijn en als je nog vragen hebt, kun je die aan hem stellen.
 
Kortom, dat wordt een onwijs leuke dag! Ben je er niet bij als deelnemers, kom dan gezellig als toeschouwer. Entree en parkeren is vrij en verzekerd van een heerlijke pony mendag!
 
Lange Teugel Clinic
Er is door afmelding een deelnemersplekje met pony vrijgekomen bij de Klassieke Dressuur Lange Teugel Clinicdag, dus heb je zin om je op zaterdag 24 juni een dag helemaal onder te dompelen in het lange teugelen, dat kan! Aanmelden en meer info vind je via onze website HIER.
 
SMR Summer Challenge
Op veler verzoek is hij ook deze zomer weer terug: de SMR Summer Challenge! Twee maanden lang de virtuele strijd aangaan met andere menners met kleine pony's. Stiekem wordt iedereen hier wel een beetje competitief van lijkt het en het is een hele leuke motivatie om in de zomer lekker actief te rijden. Wij hebben er nu al zin in! Vorig jaar reden 43 combinaties samen 7.857,5 kilometer in de competitie (dat is van het plaatsje Broek in Friesland in een rechte lijn dwars de Noord Atlantische oceaan oversteken naar Havana in Cuba), gaan we daar dit jaar overheen? Meer info en opgeven kan via onze website HIER.
 
Wellicht alvast een goede voorbereiding op de SMR Shetdurance,,? Want:
 
Aankondigingen voor in de agenda's

10 september 2023 - SMR Shetdurance - Meer info en inschrijven volgt snel! Schrijf hem alvast in je agenda en wie weet tot dan.

 
Met sportieve groet,
Het SMR Team - Eline, Ilona en Marlies

 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Beek
een jaar geleden

Ik gebruik relive om mijn tijd en km te noteren.
Kan dat ook?