19 april 2024

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 08:45

Die lente wil nog niet echt lekker van de grond komen lijkt het, maar het enige mooie weekend dat we hadden in april was dan ook meteen wel het weekend dat we het Rondje Zuid Ginkel reden. Wát een kadootje was dat zeg! We zijn met 10 aanspanningen gaan rijden en hebben in 9,5 km al het moois van deze omgeving gezien. Er zijn ook nog hele mooie foto's gemaakt door Merel Wolters Fotografie. Omdat we zelf druk waren met rijden hebben we weinig foto's, maar we plaatsen nog wat foto's van Merel.

 

In de herhaling - Het Rondje Zuid Ginkel

En wat een heerlijke rit hebben we gehad met het Rondje Zuid Ginkel! Niet iedereen kon mee die dat graag wilde, maar daarom gaan we nog een keer. Een nieuwe datum, precies dezelfde route van 9,5 km. Rij je ook mee? Ook voor deze rit geldt weer max 10 aanspanningen en inschrijven kan tot het vol zit of tot 17 mei :) KLIK HIER voor meer info en om je op te geven.

 

Maar er staat nog meer op de planning!

 

Lange Teugel wedstrijd

Op 29 mei houden we een Lange Teugel wedstrijd, maar dan met dat beetje extra. In de maand voorafgaand neem je de proef thuis op en deze wordt door de jury van de wedstrijd beoordeeld. Je krijgt feedback waar je verder mee aan de slag kunt en lekker door kan trainen. 

 

Heb je nog nooit aan de lange teugel gewerkt of ben je net begonnen? Dan is dit een hele mooie manier om ermee te beginnen met een Makkelijke of Middel proef. Ben je al meer ervaren? Dan kun je een Moeilijke of Maestro proef uitkiezen en de puzzelstukjes verder op hun plek laten komen met een nieuwe blik erop van de jury. Bij deze wedstrijd niet vooraf de vraag wat de jury wilt zien, want dat weet je al en kun je voor trainen. Op de dag zelf in Hoenderloo start je volgens een startlijst en geeft Colette Nummerdor ook een presentatie Proefgericht trainen voor de deelnemers. Het belooft een super leuke dag te worden! 

 

Bij minimaal 15 deelnemers gaat deze dag door en we hebben nog 4 deelnemers nodig voor dat aantal. Dus twijfel je nog, stel ons je vraag. Maar nog beter, schrijf je in en leer meer over deze leuke manier van trainen van je pony! Meer info, de proeven en opgeven kan HIER.

 

SMR Summer Challenge

Zoals inmiddels bijna traditie geworden, houden we ook dit jaar weer de Summer Challenge.In juli en augustus houden we de SMR Summer Challenge die je vanaf huis rijdt. Buiten, in de bak, voor de wagen, aan de fiets, wandelend, aan de lange lijnen, als je maar kilometers maakt! Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en word de winnaar van de SMR Summer Challenge wanneer jij bovenaan eindigt! Maar omdat niet iedereen wekelijks grote afstanden aflegt, hebben we ook nog twee prijzen verdeeld over het scorebord.

Vorig jaar hebben we met maar liefst 60 aanspanningen een verbluffende afstand van 9.317,2 km gereden. Om een beeld te geven: Dat is exact net zo ver als van Amsterdam naar Tokyo vliegen. Doe je mee om dit te helpen te evenaren? Rond eind mei laten we het weten als de inschrijving open staat!

Shetdurance 2024
En dan natuurlijk nog de Shetdurance van komende 29 september. Rond volgende maand mei gaan we alles opstarten en dan zullen we ook vlot daarna de inschrijvingen openen als alles rond is. Ook hiervan ontvang je vanzelf een berichtje.

Veel plannen voor de komende tijd en we hopen jullie op een van deze evenementen te zien!


Met sportieve groet,
Het SMR bestuur - Britt, ELine, Ilona en Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.