Laatste nieuwsflitsen

26 januari 2024

Zo, dat was em weer. Gisteren hebben we de New Year Challenge afgesloten. We hebben weer genoten van de fanatieke deelnemers tijdens deze New Year Challenge. De eerste 24 dagen van 2024 hebben de uiteindelijk 54 deelnemers samen maar liefst 2.490,5 km gereden. Om er een beeld bij te geven, dat is van Nijmegen naar Gibraltar helemaal onder in Spanje rijden.

Lees meer »

26 juli 2023

De Summer Challenge is in volle gang, inmiddels zijn we bijna een maand onderweg en we hebben al ruim 4.064km in de beentjes zitten van onze pony’s. Dit jaar zijn er maar liefst 59 actieve deelnemers, die samen super enthousiast bezig zijn in juli en augustus!

Lees meer »

31 mei 2023

Beste menners, Het mooie weer haalt het beste in ons naar boven lijkt het wel. Heerlijk weer om er lekker op uit te trekken met onze pony's! We hebben weer veel leuks op de planning voor jullie, lees je mee?

Lees meer »

30 april 2023

Beste allemaal, het mennen met Shetlanders lijkt de afgelopen jaren steeds populairder geworden te zijn en steeds meer menners met de kleine pony's weten ons te vinden. Een hele goede ontwikkeling vinden wij! We merken ook de laatste tijd dat we veel mensen spreken die 'doorgeschoten' Shetlanders hebben, net boven de 1.10m die dan niet mee mogen doen bij ons. Tijdens de ritten en clinics  knepen we al regelmatig een oogje toe voor een paar cm extra, maar nu willen we het officieel maken. Daarom hebben we besloten om de maximale stokmaat met 5cm te verhogen, namelijk tot 1.15m. Vanaf heden zijn alle aangespannen pony's tot 1.15m welkom bij de SMR activiteiten! Dat we maar veel mooie ritjes met elkaar mogen maken. Wanneer je met een stokmaat tussen de 1.11 en 1.15 mee wil doen aan de wedstrijddag, stuur ons even een berichtje en dan kun je ook meedoen. Aangezien dit een samenwerking is en geen eigen evenement, even zo.

Lees meer »

6 maart 2023

We gaan weer een Shetlander Wedstrijddag organiseren! En een Lange teugel clinic :) Lees maar mee. Wij zijn eerst nog even aan het nagenieten van de heerlijke WE clinic die we vorig weekend hadden. Qua weer hadden we alles: Zon, regen, hagel en (natte) sneeuw, maar in de binnenbak merkte je daar niets van. Iedereen was lekker aan het werk met de pony's en het parcours. Inmiddels hebben we de foto's van deze dag (mede mogelijk gemaakt door Werner Timmer Fotografie) op onze facebook pagina geplaatst. Eind van de maand ook even het magazine De MenSport in de gaten houden, want de gehele dag was een redacteur aanwezig. Na de publicatie krijgen we als het goed is nog meer foto's :)

Lees meer »

5 december 2022

Beste menners, het kan maar zo dat in de komende dagen de eerste sneeuw gaat vallen, de winter komt eraan! Zo heeft ieder seizoen zijn mooie kanten, wie weet kunnen we binnenkort wel lekker met de slee achter de pony! Verder is het even goed inpakken en wachten tot het mooie weer er weer aankomt. Maar door een beetje winter laten wij ons niet tegenhouden, we hebben veel mooie plannen. Kom je ook naar een van onze toffe activiteiten?

Lees meer »

25 oktober 2022

Beste menners, het ene moment staan we in ons t-shirtje de verkoeling op te zoeken en het andere moment verzetten we de klok alweer en zijn onze pony's in de vacht geschoten waar ze een winter van -20 nog mee zouden overleven. Wat een verschil ineens!

Lees meer »

30 augustus 2022

Hoi allemaal! Bijna in het hele land zijn de vakanties weer over en we gaan er weer vol voor! We hopen dat jullie allemaal een heerlijke zomer hebben gehad met veel menplezier. Maar pfoe, wat een temperaturen soms he! Dat waren dan vaak óf hele vroege ritjes, óf vrije dagen voor de pony's ;)

Lees meer »

17 augustus 2022

Beste menners, wat een warmte de afgelopen tijd he, hebben jullie nog een beetje kunnen rijden? Op dit moment is de SMR Summer Challenge in volle gang, ruim 50 menners zijn bloedfanatiek aan het strijden om thuis de meeste kilometers en tijd te rijden met hun aanspanning. Over 12 dagen weten we wie de winnaars zijn! Zij ontvangen een mooie prijs van Gezonde Pony.nl en UniqueHorsePads.

Lees meer »

8 juni 2022

Hoi menners, met de zomer voor de deur willen we nog een paar leuke activiteiten met jullie delen! We hebben een toffe SMR Summer Challenge opgezet om met jullie de zomer door te rijden. Vanaf jouw eigen locatie houd je met een app bij hoeveel kilometers en/ of uren je ment, wandelt of fietst met jouw pony. Als jullie samen maar aan het werk zijn. Sta jij na 60 dagen bovenaan? Dan win je gave prijzen van GezondePony.nl en UniqueHorsePad. Meedoen is gratis, en vooral heel leuk!  Kijk hier voor meer info en opgeven: >KLIK

Lees meer »

18 mei 2022

Hoi menners!Afgelopen weekend mochten we weer ons eerste evenement van het jaar organiseren, wat was dat weer fijn! Met 12 enthousiaste combinaties hebben we een hele mooie TREC clinic gereden. Overal blije gezichten en vrolijke pony's. Nu pakken we weer lekker door met nog een paar andere leuke dingen die gepland staan. Lees je mee?

Lees meer »

26 februari 2022

Eindelijk, daar zijn we weer! Na een lange periode van stilte waarin wij niets konden en mochten, is het eindelijk weer zover. Het was niet dat we niets wilden doen, want we stromen werkelijk over van ideeën. En nu we die weer goed en veilig kunnen uitvoeren, gaan we die nu allemaal in de agenda aan jullie voorstellen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we velen van jullie straks op de evenementen mogen ontmoeten!

Lees meer »

15 juni 2021

Oh, wat hebben we jullie allemaal gemist het afgelopen jaar zeg! Het was niet anders, maar leuk is anders. Ons laatste evenement was de Shetdurance in september 2020. Dat is echt veel te lang geleden, vind je niet? Daarom, nu alle versoepelingen echt op gang komen, gaan we het gewoon nog een keertje doen: De Shetdurance editie 2021! Rij je ook mee?

Lees meer »

23 maart 2021

Genieten jullie ook zo van die avonden met meer daglicht? Heerlijk he! Voor velen is dit ook het startsein om weer fanatieker te gaan trainen als dat tijdens de donkere dagen van de winter er niet zo van kwam. 

Lees meer »

1 augustus 2020

Beste menners, de eerste SMR bingokaart met Agility opdrachten staat online! Doe je ook mee? Op onze website is de kaart voor iedereen gratis te downloaden. Om mee te doen, voer je de bingo opdrachten uit terwijl je die filmt en dan upload je het filmpje via het inschrijfformulier op de website. Alles wordt nogmaals uitgelegd in het bingo document dat je download.

Lees meer »

21 juli 2020

Beste menners, hoe gaat het met jullie? Hopelijk is iedereen gezond en wel. Allereerst - een hele grote dank je wel naar alle mensen die ons een financieel steuntje in de rug hebben gegeven na het afgelasten van de wedstrijddag. Het was even spannend, maar wij kunnen door jullie hulp met een gerust hart weer naar de toekomst kijken! We zijn jullie dankbaar!

Lees meer »

10 maart 2020

Beste menner,We hebben weer een paar mooie evenementen in de pijplijn voor dit jaar! Aangezien we nog met een mooi project bezig zijn, hebben we nog geen ritten gepland voor 2020.

Lees meer »

7 december 2019

Beste menners, met het Sinterklaas feest net achter ons, gaan we nu met volle kracht richting de kerstdagen. We hopen dat jullie een mooie feestmaand tegemoet gaan uiteraard met de nodige mooie ritjes!

Lees meer »