Laatste nieuwsflitsen

31 maart 2019

Beste lezers,Hierbij de eerste nieuwsflits van dit jaar. En wat zijn we het jaar toch goed gestart. Voor de vijfde keer in ons bestaan hebben we de SMR Indoordag georganiseerd waarvan het programma werkelijk tot aan de nok toe vol zat. We hebben voor sommige onderdelen zelfs nog extra rubrieken gemaakt om iedereen kwijt te kunnen. Bedankt daarvoor! De opzet voor de indoor wordt volgend jaar anders, hou onze Facebook in de gaten voor meer nieuws.

Lees meer »

18 november 2018

De laatste nieuwsflits van het jaar 2018. Een jaar met ontzettend veel leuke activiteiten en ritten, met een record aantal deelnemers en wat organisatorische verschuivingen. De Shetlander menritten blijft groeien, dank daarvoor! Want hoe cliché het ook klinkt, zonder jullie was dit niet gelukt.

Lees meer »

19 juli 2018

Met de wedstrijddag nog vers in ons geheugen, hebben we weer veel mooie plannen gemaakt voor komende maanden. Nu is eerst de tijd van vakanties aangebroken. Lekker uitrusten en veel tijd voor onze pony's hopelijk! De zon hoeven we niet ver te zoeken, want die heeft Nederland al goed gevonden dit jaar. 

Lees meer »

27 maart 2018

Ook in 2018 organiseren wij weer een oefendag, ditmaal op 28 april in Dalfsen. Deze oefendag is voor iedereen die graag een dressuur- of vaardigheidsles met zijn aangespannen pony tot 1.10m wil rijden bij gediplomeerde en ervaren men-instructeurs. Tijdens de oefendag is er de mogelijkheid om samen met de instructeurs de onderdelen van de wedstrijddag te oefenen wanneer je dit wilt. De proef zal dan bekend zijn. Geef je hier op: http://www.shetlandermenrit.nl/oefendag-2018

Lees meer »

27 november 2018

Op zondag 18 februari 2018 staat de SMR Indoordag in Arnhem weer gepland. Heel veel leuke activiteiten zowel aangespannen als aan de hand voor pony's tot 1.10m stokmaat. 

Lees meer »

10 september 2017

Beste menners, Het wordt weer sneller donker, het einde van de zomer is een feit. We hopen dat jullie toch nog een hoop mooie men uurtjes in het verschiet hebben voor het laatste deel van 2017. Wij hebben in ieder geval nog veel moois in de planning voor jullie! De Veluwe rit, de Kerstrit in Ede en de vier workshops. Ook in België hebben we inmiddels een locatie, in Werchter!

Lees meer »

18 juli 2017

Beste menners, De zomervakantie is begonnen, ook de SMR is begonnen aan haar zomerstop. Maar stilzitten doen we niet aan! We hebben weer een mooie planning gemaakt voor de komende tijd. Lees met ons mee :)

Lees meer »

26 april 2017

Beste menners, Achter de schermen zijn we enorm druk met de wedstrijddag, maar er is nog iets waar we mee bezig zijn en erg blij mee zijn. Vanaf nu zijn wij ingeschreven bij de KvK en daarmee een officiële stichting! Met trots stellen we aan jullie voor: Stichting Shetlander Menritten!

Lees meer »

26 februari 2017

Beste menners, De indoordag van afgelopen weekend was weer een geweldig succes. Een groot aantal menners hebben bij De Waterberg in Arnhem meegedaan aan de onderdelen zoals obstakel parcours aan de hand en aangespannen, het blind lange lijnen parcours en andere leuke uitdagingen. Wij hebben een geweldige dag gehad en we hopen jullie ook weer!

Lees meer »

12 december 2016

Beste menners, de drukke decembermaand is aangebroken. Hopelijk hebben jullie naast het kerstshoppen, de familiebezoekjes en de gezellige feestdagen ook nog voldoende tijd om er lekker op uit te trekken? Het SMR Team wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017! We proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar met heel veel mooie en veilige kilometers met de pony’s. Maak het onvergetelijk!

Lees meer »

19 oktober 2016

Beste menners, De zomer ligt alweer duidelijk achter ons, de druppels slaan tegen het raam terwijl ik dit typ. Even doorbijten maar! Het is na de zomerstop juli en augustus misschien wat stil geweest, maar achter de schermen hebben wij heel hard doorgewerkt, er komt weer veel moois aan!

Lees meer »

20 juni 2016

Beste menners, Wij zijn nog maar net bijgekomen van de wedstrijddag twee weken geleden of we gaan alweer door met de volgende mooie ritten die in het verschiet liggen. Wie weet zit er weer wat leuks voor je bij?

Lees meer »

12 mei 2016

Beste menners, De zomer doet goed haar best en laat ons alvast dat heerlijke vakantie gevoel ervaren! Hopelijk heeft iedereen alweer mooie men-uurtjes in de zon gehad?

Lees meer »

20 maart 2016

Beste menners, Ook dit jaar is er natuurlijk weer een SMR Wedstrijddag, ditmaal op 5 juni 2016. Deze is net als vorig jaar weer in Ugchelen.

Lees meer »

19 februari 2016

Nu iedereen weer een beetje op temperatuur is gekomen na de koude van afgelopen zondag, is het tijd voor een terugblik en een vooruitblik.

Lees meer »

19 oktober 2015

Hallo! Wat gaat de tijd toch snel, zo zijn we in het zonnetje aan het mennen en dan is het ineens pats boem weer herfst. Nog even en de klok gaat zelfs alweer om. Dat weerhield de zon echter niet om afgelopen zondag toch onze menners tijdens de strandrit te vergezellen gelukkig. Wat een heerlijke rit hebben we in Oostvoorne gereden! Benieuwd naar de foto's? Die kun je HIER vinden.

Lees meer »

25 augustus 2015

Beste menners, Vandaag een extra nieuwsflits voor de jeugdige menners tot 16 jaar onder ons. Wij kregen de uitnodiging via een externe vereniging, maar omdat we maar weinig activiteiten hebben enkel voor de jeugd, wilde we een uitzondering maken en deze toch even doorsturen. Zie bijlage, een dressuur en vaardigheid wedstrijd in Ermelo op 29 december.

Lees meer »