SMR Bingo

Bingo spelen met jouw pony, win mooie prijzen met iedere bingokaart en als hoofdprijs een jaar lang de SMR HCA in bruikleen als wisseltrofee.

 

Vanaf 1 augustus verschijnt iedere 10 dagen een nieuwe bingo kaart waar 16 opdrachten op staan. Voor de uitvoering van iedere opdracht op deze bingokaart krijg je maximaal 10pnt, waarbij originaliteit wordt beloont. Hoe meer opdrachten je afgestreept op jouw bingokaart, des te meer punten kun je verzamelen. In totaal zijn er dus 160 punten per bingokaart te verdienen.

Iedere bingokaart heeft een eigen thema.

  • 1-10 augustus: Agility opdrachten
  • 11-20 augustus: Dressuur (aangespannen of lange teugel/ lijnen)
  • 21-30 augustus: Foto opdrachten

Als je mee doet aan alle drie de bingo kaarten (met dezelfde combinatie deelnemer/ pony) maak je kans op de HCA hoofdprijs. Uiteraard hoef je niet aan alle rondes mee te doen en kan je ook kiezen om twee of een ronde mee te doen voor de klassementsprijzen. 

Wanneer je met meerdere pony's mee wilt doen, kun je meerdere bingokaarten van één thema insturen. De bingokaart wordt namelijk per combinatie (menner/ pony) gejureerd. Er is geen maximum aantal voor in te sturen bingokaarten per deelnemer.

 

Prijzen

Voor iedere bingokaart hebben we gave prijzen klaar staan! Met de opdrachten die je uitvoert, verzamel je punten. De punten van de opdrachten van de bingokaart die je hebt uitgevoerd tellen we bij elkaar op en daar maken we een plaatsingslijst van.

Om de HCA hoofdprijs te winnen moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt van alle drie thema bingokaarten een kaart met dezelfde menner/ pony combinatie ingestuurd.
  • Je hebt het hoogst aantal punten verzameld met alle opdrachten van alle drie de bingokaarten bij elkaar opgeteld.

 

Hoe doe je mee?

Iedere startdatum komt er een bingokaart online. Je vindt deze hier op de site waar je hem kunt downloaden. Je hebt vanaf het moment van de startdatum van de bingokaart 10 dagen de tijd om jouw opdrachten voor te bereiden, te filmen of fotograferen en in te sturen via de website.

Het is de bedoeling dat je ons 1 bestand toezendt, dus film alle opdrachten in een keer of monteer het aan elkaar. Voor foto's, maak bijvoorbeeld een mooie collega of zet ze achter elkaar in een filmpje. Upload dit filmpje via bijvoorbeeld YouTube of WeTransfer en gebruik deze link om in het deelname formulier te plakken.

Insturen doe je via het formulier op de pagina van de bingokaart die op dat moment actief is.

Uiterlijk 5 dagen na de sluiting van het thema worden de protocollen/ puntentelling bekendgemaakt.

 

Kosten

Je betaalt per ingezonden bingokaart €5,00. Bij insturen ontvang je de betaalgegevens en wanneer het bedrag bij ons binnen is, wordt jouw bingokaart gejureerd.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten.
Heel veel plezier!