Shetdurance

Op dit moment is de inschrijving gesloten, omdat we aan het max. aantal deelnemers zitten. Bij aanmelding kom je automatisch op de reservelijst.

Op zondag 27 september organiseren wij onze eerste Shetdurance! Ben jij er ook bij? We rijden deze Shetdurance in het prachtige gebied van De Ginkelse heide in Wolfheze/ Ede. In september is deze op zijn mooist met de prachtige heide volop in bloei!

Je kunt je inschrijven samen met jouw aangespannen pony tot 1.10m voor een van de twee afstanden. Je rijdt de routes individueel en start volgens een startlijst. Er zijn routes beschikbaar in twee categorieën:
Cat. A: 11-12km 
Cat. B: 20-21km

Er wordt gereden met minimaal gemiddelde snelheid 7km/u en maximale gemiddelde snelheid 14km/u voor beide categorieën. 

Cat. A: minimale leeftijd pony 4 jaar
Cat. B: minimale leeftijd pony 5 jaar

We vertrekken vanaf een groot terrein in Wolfheze waar het heel goed mogelijk is om met voldoende afstand van elkaar te parkeren, los te rijden en te starten.

Per categorie is er een plaatsing. Of en hoe de prijsuitreiking zal worden gehouden (ter plaatse, via mail achteraf of anders) zullen we met de dan geldende RIVM regels uitvoeren. Hiervan worden de deelnemers van tevoren van op de hoogte gesteld.