26 juli 2023

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 18:06

De Summer Challenge is in volle gang, inmiddels zijn we bijna een maand onderweg en we hebben al ruim 4.064km in de beentjes zitten van onze pony’s. Dit jaar zijn er maar liefst 59 actieve deelnemers, die samen super enthousiast bezig zijn in juli en augustus!


Op veel verschillende delen van het scorebord gaan we met elkaar de sportieve strijd aan. De top 5 gaat dit jaar echt hard, daarom hebben we nog een aantal extra prijzen. Ook voor plek 11 en 25 is er een mooie prijs, er is een juryprijs voor de leukste/ mooiste anekdote tijdens de Challenge en er wordt als klap op de vuurpijl een B&B overnachting verloot onder alle deelnemers door B&B Sijs&Mees in Otterlo om samen twee personen en twee pony’s van te genieten! Een B&B waar onze Shetten erg welkom zijn in een prachtige omgeving, neem anders eens een kijkje op hun website.

Op dit moment is plek 1 voor Sabrina Berg met 319,4km, plek 11 voor Charlotte Kramer met 98,3 km en plek 25 voor Luka Dertien met 63,0 km totaal. Zoals jullie zien, gaan we d’r lekker tegenaan!

SMR Shetdurance 2023
Een mooie voorbereiding voor de Shetdurence? Absoluut! Op zondag 10 september organiseren wij voor de vierde keer onze SMR Shetdurence in de prachtige omgeving van Wolfheze. Op dit mooie stukje van de Veluwe zetten we een route uit, speciaal voor pony’s tot 1.10m en pony’s tot 1.30m mogen meedoen in de Reuzen Rubriek. Je kunt je inschrijven voor de korte route (17 km) of de lange route (25,5 km) en meedoen mag alle spansoorten.

De wedstrijd start vanaf de middag, iedere combinatie start individueel en je rijdt een parcours dat is uitgezet met pijltjes. Je hoeft dus niet zelf de route te onthouden  We hebben een maximale snelheid van 14 km/u en een minimale snelheid van 7 km/u. Dat is dan een gemiddelde over de gehele route. Sneller dan de max mag niet, maar ga je langzamer, dan is dat geen probleem. Voor te langzaam krijg je alleen 15 straf minuutjes bij je tijd opgeteld en dan kom je lekker op je eigen tijd en tempo binnen. De ervaring, de gezelligheid en het lintje krijgt iedereen sowieso! Ben je benieuwd hoe zo’n wedstrijddag van A-Z gaat? Dat hebben we HIER voor je uitgeschreven. Het is zo opgezet dat je mee kunt doen als je wel van een uitdaging houdt, maar ook als je nog nooit zoiets hebt gedaan. Iedereen is welkom!

Meer informatie of inschrijven? KLIK

Ook hebben we nog een paar vrijwilligers nodig voor deze dag. Een hek hulp (hek open en dicht doen als er een combinatie aankomt), oversteekhulp (verkeer tegenhouden om combinatie veilig over te laten steken, voor 2 pers.), fotograaf (je krijgt een hele gave plek toegewezen om toffe foto’s te maken) en een bezemwagen (die als laatste start en de routebordjes opruimt van de route). Lijkt een van deze taken je wat? Stuur ons dan even een reactie via de mail.Met sportieve groet,
Het SMR Team – Eline, Ilona en Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.