15 juni 2021

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 21:28

Oh, wat hebben we jullie allemaal gemist het afgelopen jaar zeg! Het was niet anders, maar leuk is anders. Ons laatste evenement was de Shetdurance in september 2020. Dat is echt veel te lang geleden, vind je niet? Daarom, nu alle versoepelingen echt op gang komen, gaan we het gewoon nog een keertje doen: De Shetdurance editie 2021! Rij je ook mee?

Op de locatie van de vorige keer in Wolfheze konden we iedere deelnemer veel ruimte bieden met parkeren, inspannen en losrijden. Zo hielden we het gezellig, en toch ook veilig voor iedereen. Omdat we deze ruimte erg prettig vinden werken hebben we besloten om het wederom vanuit deze parkeerplaats te organiseren. Uiteraard rijden we een andere route. Ook ditmaal hebben we twee routes:

Cat. A: 15-16km
Cat. B: 24-25km

Dus: Bij deze is de inschrijving geopend voor de Shetdurance 2021!

Locatie: Wolfheze

Datum: Zondag 29 augustus 2021

Inschrijven: klik hier voor de inschrijflink op de website

Naast deelnemers zoeken we ook weer een boel vrijwilligers om hekken te openen, hulp te bieden in het parcours met oversteek e.d., rekenkamer, vetgate, ringmeester, fotograaf etc. Lijkt je dat leuk om te doen? Laat het ons dan ook weten!

Maar er is meer

We borrelen van de ideeën! We zitten te denken aan een clinic in het nieuwe Xtreme Trailpark in Empe en zijn benieuwd naar het animo voor een dag zoals deze. Laat even van je horen wat je daarvan vindt. Dan weten wij of we hier wel of niet iets mee gaan doen. Meer info over het park vind je hier >klik< en voor het invullen van de poll kun je HIER klikken.

En dan ook nog

Een nieuw bestuurslid. Graag stellen we jullie voor aan Ilona Dullens!  Zij gaat ons ondersteunen bij het organiseren van de evenementen en met haar ervaring in de TREC is zij een waardevolle aanvulling! Wil je meer weten over Ilona, klik dan even op de link. Wij wensen Ilona heel veel succes en vooral heel veel plezier! https://www.shetlandermenrit.nl/wat-wie/team/ilona

Met sportieve groet,

 

het SMR bestuur

Charlotte, Cindy, Ilona en Marlies

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.