21 juli 2020

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 09:00

Beste menners, hoe gaat het met jullie? Hopelijk is iedereen gezond en wel. Allereerst - een hele grote dank je wel naar alle mensen die ons een financieel steuntje in de rug hebben gegeven na het afgelasten van de wedstrijddag. Het was even spannend, maar wij kunnen door jullie hulp met een gerust hart weer naar de toekomst kijken! We zijn jullie dankbaar!

Nu alles langzaam weer op gang komt, kunnen ook wij niet wachten om weer activiteiten voor jullie te organiseren. Omdat we natuurlijk nog wel met heel veel zaken rekening moeten houden, hebben we een aantal super gave activiteiten bedacht waar jullie allemaal in de 1,5 meter maatschappij aan mee kunnen doen.

 

SMR Shetdurance Wolfheze

Op zondag 27 september organiseren wij onze eerste Shetdurance! Je kunt je inschrijven samen met jouw aangespannen pony voor een van de twee afstanden. Er zijn routes beschikbaar in twee categorieën:

Cat. A: 11-12kmkm

Cat. B: 20-21km

We vertrekken vanaf een groot terrein in Wolfheze waar het heel goed mogelijk is om met voldoende afstand te parkeren, los te rijden en te starten. Per categorie is er een plaatsing. Of en hoe de prijsuitreiking zal worden gehouden (ter plaatse, via mail achteraf of anders) zullen we met de dan geldende regels uitvoeren. Hiervan worden de deelnemers van tevoren van op de hoogte gesteld. Meer info, de voorwaarden en inschrijven vind je HIER.

 

SMR Bingo

Bingo spelen met jouw pony, met als hoofdprijs een jaar lang de SMR HCA in bruikleen als wisseltrofee. Vanaf 1 augustus verschijnt iedere 10 dagen een nieuwe bingo kaart waar 16 opdrachten op staan. Voor de uitvoering van iedere opdracht krijg je maximaal 10pnt, waarbij originaliteit wordt beloont. Hoe meer opdrachten je afgestreept op jouw bingokaart, des te meer punten kun je verzamelen. Iedere bingo kaart heeft een eigen thema:

1-10 augustus: Agility

11-20 augustus: Dressuur (aangespannen of lange teugel/ lijnen)

21-30 augustus: Foto opdrachten

Je kunt meedoen voor 1 of 2 bingokaarten naar keuze en doe je mee met alle drie de bingokaarten (met dezelfde combinatie menner/ pony) strijd je mee in het klassement voor de HCA hoofdprijs, naast de gave prijzen die je kunt winnen met de losse bingokaarten. Voor meer informatie of inschrijven klik je HIER.

 

We hopen natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat jullie zin hebben om mee te doen aan deze leuke activiteiten!

 

Met sportieve groet,

Charlotte, Cindy, Sascha en Marlies van het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.