1 augustus 2020

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 09:00

Beste menners, de eerste SMR bingokaart met Agility opdrachten staat online! Doe je ook mee? Op onze website is de kaart voor iedereen gratis te downloaden. Om mee te doen, voer je de bingo opdrachten uit terwijl je die filmt en dan upload je het filmpje via het inschrijfformulier op de website. Alles wordt nogmaals uitgelegd in het bingo document dat je download.

https://www.shetlandermenrit.nl/activiteiten-2/activiteiten-2020/smr-bingo/bingokaart-1-agility-opdrachten  

Per ingestuurde bingokaart kost deelname €5. Voor meer informatie kijk even op onze website.

 

SMR Shetdurance

Op zondag 27 september organiseren wij onze eerste Shetdurance! Je kunt je inschrijven samen met jouw aangespannen pony voor een van de twee afstanden. Er zijn routes beschikbaar in twee categorieën:

Cat. A: 11-12km

Cat. B: 20-21km

We vertrekken vanaf een groot terrein in Wolfheze waar het heel goed mogelijk is om met voldoende afstand te parkeren, los te rijden en te starten. Per categorie is er een plaatsing. Of en hoe de prijsuitreiking zal worden gehouden (ter plaatse, via mail achteraf of anders) zullen we met de dan geldende regels uitvoeren. Hiervan worden de deelnemers van tevoren van op de hoogte gesteld. Meer info, de voorwaarden en inschrijven vind je HIER.

 

Heel veel plezier!

Het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.