SMR Pink Ribbon Pony Run sponsor rit

Locatie: Omgeving Wolfheze

Datum: 20 oktober 2019

 

Rij mee met de SMR Pink Ribbon Pony Run sponsor rit op 20 oktober! Tijdens de Pony Run kun je je als team van 2 personen inschrijven om een route van 5 of 14km te rijden.

Een team bestaat uit 1 aangespannen pony tot 1.10m samen met 1 renner OF 1 fietser. Samen leggen jullie de route af die met pijltjes is aangegeven door het bos, waarbij we zoveel mogelijk de routes langs onverharde bospaden met fietspaden ernaast laten gaan.

De teams starten volgens een startlijst en er zijn prijzen voor de snelste combinatie per afstand en per categorie, voor de beste team outfit van de dag en voor het grootste gesponsorde team bedrag.

Het is de bedoeling dat je jezelf namelijk laat sponsoren door vrienden, bekenden en/ of collega's en op deze manier willen we een mooi bedrag voor Pink Ribbon bij elkaar rijden op deze dag. De minimale inleg per deelnemer is €20,00 door sponsoring, maar uiteraard mag dit vele malen meer zijn. Heb je geen of te weinig sponsoring, kun je zelf jouw inleg aanvullen tot dit bedrag, dat mag natuurlijk ook.

De inkomsten gaan naar Pink Ribbon!

De routes

De 5km route is speciaal voor de teams met een (recreatieve) renner of fietser die meedoet met de aangespannen pony. Willen jullie jezelf een beetje uitdagen dan is er de 10km route. Dit is een extra lus van 5km bovenop de eerste 5km. Wanneer je kiest voor de route van 15km, dan rijd je deze 5km lus tweemaal. 

Bij aankomst wordt jullie tijd opgeschreven voor het klassement en kun je nadat de pony('s) weer bij de trailer staan een lekkere snack en wat te drinken komen halen.

Vrije categorie

Heb je een pony die groter is dan 1.10m, rij je onder het zadel, wil je in een andere samenstelling een team vormen, ben je met twee pony's of wil je juist alleen starten? Dan kun je ook meedoen! Dan start je in de Vrije Categorie. Ook in deze categorie worden prijzen uitgereikt. Let op: In deze categorie geldt een max. gemiddelde snelheid om evt. racen te voorkomen en er mag niet meegedaan worden met groot motorische voertuigen. 


1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker.
Dit aantal laat een rilling door menig lijf gaan.

Borstkanker... Er is bijna niemand meer die niet iemand kent in zijn (directe) omgeving die in aanraking is geweest met borstkanker. Sommige hebben de strijd heldhaftig overwonnen, andere zitten er nog middenin, maar verdrietig genoeg wordt de strijd ook meer dan eens verloren. 

Daar is onderzoek en dus geld voor nodig. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

In de maand oktober is de Pink Ribbon maand, een maand waarin diverse initiatieven zijn om geld in te zamelen. Met de SMR doen wij hier ook aan mee, jij ook?