26 februari 2022

Gepubliceerd op 26 februari 2022 om 12:45

Nieuwsflits 26 februari 2022

Eindelijk, daar zijn we weer! Na een lange periode van stilte waarin wij niets konden en mochten, is het eindelijk weer zover. Het was niet dat we niets wilden doen, want we stromen werkelijk over van ideeën. En nu we die weer goed en veilig kunnen uitvoeren, gaan we die nu allemaal in de agenda aan jullie voorstellen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we velen van jullie straks op de evenementen mogen ontmoeten!
 
We hebben tijdens deze periode niet stilgezeten en hebben onder andere onze website een upgrade gegeven. Wanneer je je nu opgeeft voor een van onze evenementen, hoeven we niet meer te goochelen met doorsturen van bankrekeningnr, overschrijvingen en wat niet meer. Je kunt direct bij inschrijven een ticket in je winkelmandje stoppen, afrekenen en jouw deelname is direct bevestigd, want er zijn net zoveel tickets als vrije plekken. Hoe tof is dat!
 
HCA Prijsvraag
Ook onze trouwe sponsor Andries van HCA uit Klarenbeek heeft niet stilgezeten en waar hij kan, helpt hij ons met leuke dingen. Ditmaal is het echt een pareltje! We gaan vanaf aanstaande maandag een fotowedstrijd houden op onze social media Insta en Facebook, waarbij je de gelukkige winnaar kunt worden van 1 van de 4 deelname tickets aan de Eper Paardenvierdaagse die gehouden wordt op 31 mei tot en met 3 juni in Epe. Hoe gaaf is dat?! Normaal moet je ingeloot worden, maar wij mogen er maar liefst vier weggeven van HCA! Heb je geen HCA, maar wil je wel de vierdaagse met een echte HCA rijden? Zelfs dat kan, want één van de tickets komt met onze SMR HCA die je dan een jaar mag houden. Aanstaande maandagochtend 10.00 uur komt de actie online, houd onze socials in de gaten en zoek alvast een mooie foto op van jou en je aanspanning!
 
Agenda 2022
We bruisen van de leuke ideeën en die hebben we in de agenda 2022 gegoten. Hopelijk voor ieder wat wils. Via de links ga je naar de pagina van het evenement voor meer informatie en inschrijven.
 
14 mei Elst Utrecht - MenTREC clinic o.l.v. internationaal TREC jurylid Ingrid Helmes. Op deze kenningsmakingsdag beginnen we met een stukje theorie over het TREC onderdeel de Parcours en Terrain Varié ofwel PVT genoemd. Dit is een soort behendigheid parcours met verschillende obstakels die je aangespannen rijdt met enkel of tweespan.
>> Meer info en aanmelden - klik hier
 
22 mei Dodewaard - Plukwandeling Jessica Vos van Gezondepony.nl neemt je mee op wandeling en laat je zien wat de natuur allemaal te bieden heeft, vooral voor je paard maar ook een beetje voor jezelf! Geloof me, als je eenmaal ziet wat er allemaal beschikbaar is, is een wandeling in de natuur nooit meer hetzelfde! Na de wandeling gaan we onder het genot van een lekkere kop thee napraten en een smeersel maken van onze pluksels. Bij grote belangstelling kunnen we dit in het najaar nogmaals doen.
  
25 september Wolfheze - Shetdurance Meer info later, inschrijving start vanaf 25 juni a.s.
Pas de derde editie van dit gave evenement, maar nu al niet meer weg te denken! Opzet is hetzelfde als de vorige jaren, twee routes van verschillende lengtes. Net als de laagdrempeligheid om mee te doen en de gezelligheid. Twijfel niet en zet de datum alvast in je agenda!
 
18 december Ede - Kerstrit Meer info later, inschrijving start vanaf 25 oktober a.s.
Kerst met een tikkeltje foute party. Gezellig met een aantal aanspanningen door het prachtige bos van Ede rijden, terwijl iedereen kerstig is versierd. Een klassiekertje!
 
Juni 2022 midden NL - oefendag dressuur/ vaardigheid/ evt. marathon
Voor het organiseren van een wedstrijddag zoals in Ugchelen, is er heel (heel) veel voorbereiding nodig. Vanwege onze interne organisatie op dit moment gaat het dit jaar helaas niet lukken om de wedstrijddag te organiseren. We hebben contact gehad om de handen ineen te slaan met een vereniging die de Shetten een warm hart toedraagt, maar ook dit is helaas niet gelukt vanwege corona maatregelen. Maar helemaal niets, dat is ook zowat. 
 
Daarom deze oproep. Is er iemand die in midden Nederland een locatie heeft of kent waar wij een dressuurring en parcours uit mogen zetten, zodat we daar een gezellige SMR Oefendag kunnen houden? Waar bijvoorbeeld al een marathon hindernis staat of materiaal aanwezig is. Bij voorkeur ergens in juni. Wij horen graag!
 
 
Met sportieve groet,
Cindy, Charlotte, Ilona en Marlies

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.