6 maart 2023

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 09:11
We gaan weer een Shetlander Wedstrijddag organiseren! En een Lange teugel clinic :) Lees maar mee. Wij zijn eerst nog even aan het nagenieten van de heerlijke WE clinic die we vorig weekend hadden. Qua weer hadden we alles: Zon, regen, hagel en (natte) sneeuw, maar in de binnenbak merkte je daar niets van. Iedereen was lekker aan het werk met de pony's en het parcours. Inmiddels hebben we de foto's van deze dag (mede mogelijk gemaakt door Werner Timmer Fotografie) op onze facebook pagina geplaatst. Eind van de maand ook even het magazine De MenSport in de gaten houden, want de gehele dag was een redacteur aanwezig. Na de publicatie krijgen we als het goed is nog meer foto's :)
 
Uiteraard staat er nog veel meer leuks op de agenda! We willen graag een leuke rit rijden ergens in april/ mei. Rijd jij op een mooie locatie, weet je een goede route van zo'n 15-18km en wil je ons rondleiden op jouw plekje? Laat het dan weten voor 19 maart! Dat weekend gaan we een keuze maken. 
 
Shetlander Wedstrijddag 2023
Maar er is meer! In 2019 hebben we onze laatste SMR Wedstrijddag gehad en het wordt tijd voor een nieuwe editie, vinden jullie ook niet? We hebben een hele toffe samenwerking met Menvereniging Achter 't Peerd in Eefde en samen organiseren we op zondag 11 juni een Shetlander Wedstrijddag! Zoals je van ons gewend bent, rijd je drie onderdelen en het wordt weer super vet! Meer informatie en opgeven kan HIER. Ben je fotograaf en wil je graag deze dag foto's komen maken? Stuur ons dan even een mailtje :)
 
Lange Teugel Clinic dag
Maar dit is nog niet alles. In samenwerking met instructeur Colette Nummerdor organiseren we op zaterdag 24 juni in Harskamp een Klassieke dressuur lange teugel clinic dag. Je kunt deze dag met of zonder pony deelnemen, er is plek voor 8 pony's. Tijdens deze dag volg je eerst een theorieles terwijl de pony's in de paddock of op stal staan, waarna je samen gaat kijken, leren en werken. Iedereen met pony loopt één duoles, waarbij het geluid van de instructeur via boxen te volgen is voor de toeschouwers. De dag is van 09.30 tot 17.00 uur. Voor meer info en opgeven, klik HIER.
 
En nog wat anders
Verder worden er nog een tweetal andere toffe Shetlander activiteiten georganiseerd. Niet door ons, maar wij willen jullie er wel over vertellen. We gaan er zelf ook aan meedoen, het zou leuk zijn voor de organisatoren als er meer enthousiaste Shet menners zich opgeven.
 
Mendurance Barchem Kleine pony rubriek
Op zondag 14 mei organiseren De Bergmenners in Barchem een Mendurance, dit jaar voor het eerst ook met de Kleine Pony rubriek, speciaal voor alle pony's tot 1.10m. Je kunt je opgeven voor de Impuls klasse (enkel KNHS lidmaatschap nodig) of voor Klasse 1 (KNHS startkaart nodig). De route afstand voor zowel klasse 1 als impuls bedraagt ca. 28 km, daarvan is ruim 2/3 deel onverhard. Voor meer info of opgeven, klik je HIER of neem contact op met De Bergmenners.
 
Shetlander weekend Kootwijkerbroek

Heb je dit jaar het voornemen om leuke dingen te gaan doen met je pony en geen plannen in het weekend van 16-17-18 juni? Kijk hier dan eens naar. Gezelligheid, Shetten, dagelijks gezamenlijke menritten over de Veluwe, relaxen, pizza en BBQ. Voor meer info en opgeven klik HIER of neem contact op met Sanne

 
Hopelijk zien we jullie op een van de komende evenementen!
 
Met sportieve groet,
Eline, Ilona en Marlies van het SMR Team