18 mei 2022

Gepubliceerd op 18 mei 2022 om 11:48

Hoi menners!
Afgelopen weekend mochten we weer ons eerste evenement van het jaar organiseren, wat was dat weer fijn! Met 12 enthousiaste combinaties hebben we een hele mooie TREC clinic gereden. Overal blije gezichten en vrolijke pony's. Nu pakken we weer lekker door met nog een paar andere leuke dingen die gepland staan. Lees je mee?

 
Plukwandeling 22 mei 2022 Dodewaard
Heb je dit weekend zin om iets leuks te gaan doen? We hebben nog drie plekjes op onze plukwandeling in Dodewaard a.s. zondag 22 mei. Deze dag wordt verzorgd door Jessica Vos van Gezonde Pony.nl. Omdat we deze dag focussen op het laten zien wat er allemaal in de natuur beschikbaar is, zullen we niet daadwerkelijk gaan plukken. De focus ligt op het detecteren en bespreken van de planten, zodat je deze zelf goed terug kunt vinden in jouw eigen omgeving. Dit om de natuur te sparen op de route van de wandeling. Om mee te wandelen heb je geen Shetlander nodig, de wandeling is open voor iedereen! Wandel je mee? Klik hier voor meer info en aanmelden.
 
Clickerdag 18 juni 2022 Bennekom

Deze dag staat in het teken van trainen met clickertraining. Bij deze manier van trainen draait het om positieve bekrachtiging (R+). Dit betekent dat je beloond door iets leuks toe te voegen wanneer je pony het gewenste gedrag laat zien, bijvoorbeeld door een brokje te geven. Het voordeel van clickertraining is dat je pony steeds meer gemotiveerd wordt om iets leuks te verkrijgen en daardoor actief mee mag en wil werken. Op deze manier kan je alles leren aan je pony. Niet alleen vrijheidsdressuur of Horse Agility, maar denk juist ook aan alledaagse handeling, zoals los stilstaan bij het poetsen en inspannen. Je kunt deze dag meedoen met eigen pony, maar ook zonder, aangezien je werkt in groepjes van twee. Je kunt je samen opgeven, of wij koppelen twee deelnemers aan elkaar. Alles is mogelijk! Heb je geen pony, geen vervoer of een pony groter dan 1.10m, dan kun je ook hier aan meedoen. Klik hier voor meer info en opgeven 

 

Shetdurance 25 september 2022 Wolfheze

Nog heeeeeeel even en dan gaat de inschrijving open van onze derde Shetdurance. Op 25 juni gaan de digitale deuren open! Ben jij er ook bij? We rijden deze Shetdurance in het prachtige gebied van De Ginkelse heide in Wolfheze/ Ede. Rond deze tijd is deze op zijn mooist met de prachtige heide volop in bloei! Je kunt je inschrijven samen met jouw aangespannen pony tot 1.10m voor een van de twee afstanden. Je rijdt de routes individueel en start volgens een startlijst. Er zijn routes beschikbaar in twee categorieën: Cat. A: 15-17km (pony min. 4jr) en Cat. B: 22-24km (pony min. 5jr). Er wordt gereden met minimaal gemiddelde snelheid 7km/u en maximale gemiddelde snelheid 14km/u voor beide categorieën.

 

Heb je nog vragen over een van deze activiteiten? Geef ons een berichtje. Je kunt daarvoor deze e-mail beantwoorden. 
 
Wij hopen jullie daar allemaal te zien!
Met sportieve groet,
het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.