23 maart 2021

Gepubliceerd op 23 maart 2021 om 14:07

Genieten jullie ook zo van die avonden met meer daglicht? Heerlijk he! Voor velen is dit ook het startsein om weer fanatieker te gaan trainen als dat tijdens de donkere dagen van de winter er niet zo van kwam. 

Plannen voor 2021 hebben wij van het SMR Team zat, maar met alle corona maatregelen kunnen we op het moment eigenlijk bijna niets. Maar bijna niets is niet helemaal niets, want de SMR Competitie die loopt via We All Ride gaat heel erg lekker! Thuis een proefje rijden, filmen en deze opsturen. Helemaal corona-proof ;)  Kijk maar eens op www.weallride.nl/smrcompetitie

Doe je al mee?
Meedoen kan nog tot en met 31 maart en is super simpel, je kiest op de webpagina van onze competitie een proef uit die je wilt rijden, oefen de proef en dan filmen voor de beoordeling. Dit filmpje kun je uploaden op je persoonlijke pagina op de site van We All Ride en dan wordt deze beoordeeld door een jury. Na de beoordeling kom je op ons scorebord erbij te staan. Benieuwd wie er allemaal op het scorebord staan? Die bekijk je HIER.

Maar let op, aankomend weekend is het laatste weekend in de competitie. Aangezien we merken dat in het weekend de meeste filmpjes worden opgenomen, vonden we dit goede info om met je te delen ;)

Toffe prijzen
Zet jouw naam ook op het scorebord erbij en maak kans op fantastische prijzen! De 13 hoogst geklasseerde ontvangen een toffe prijs van onze sponsoren, en dat zijn niet de minste prijzen! Wat dacht je van een Online Menles van Bram Chardon, een cadeaubon van 100 en 50 euro te besteden bij Ponywebwinkel van Stal de Groenkamp , een op maat gemaakte Softshell menschort van Frutzels, een fleecedeken of pony cadeau pakket van Clip and Shine, een van de twee mestonderzoeken van Worm&Co of een van de vijf zakken voer van Voermeesters.

 
➡ Heb je geen bak? Geen probleem! Zoek een grasveldje in de buurt dat je mag gebruiken, zet wat letters (op bijv. pionnen) neer en tadaaaaa - een ring.
➡ Geen 20x60 bak? Geen probleem! Alle proeven van de SMR challenge, ook de 20x60 proeven, mogen in een 20x40 bak gereden worden, zolang je de extra letters maar plaatst.
➡ Geen tweede persoon om de camera vast te houden? Geen probleem! Zet je camera op een selfie stick op een vaste plaats bij C en opnemen maar. Ook geen voorlezer? Proef uit je hoofd leren wellicht een optie? Jij hebt niemand nodig 
➡ Geen startkaart? Geen probleem! Die heb je ook niet nodig hiervoor.
➡ Rijd je bitloos? Geen probleem! Ook bitloos mag je meedoen.  

➡ Geen ervaring met proeven rijden? Geen probleem! Die krijg je vanzelf als je meedoet 
➡ Geen wedstrijdkleding? Geen probleem! Daar tillen we niet zo zwaar aan.

➡ Woon je niet in Nederland? Geen probleem! Iedereen mag meedoen vanuit ieder land.  


Wil je ook een proef rijden voor de SMR Competitie van We All Ride? Kijk dan op www.weallride.nl/smrcompetitie  


Met dank aan onze sponsoren #weallride #staldegroenkamp #shetlandponywebnl #Frutzels #voermeesters #wormenco #clipandshine

 

Met sportieve groet,

Charlotte, Cindy en Marlies van het SMR Team

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.