26 januari 2024

Gepubliceerd op 26 januari 2024 om 18:46

Zo, dat was em weer. Gisteren hebben we de New Year Challenge afgesloten. We hebben weer genoten van de fanatieke deelnemers tijdens deze New Year Challenge. De eerste 24 dagen van 2024 hebben de uiteindelijk 54 deelnemers samen maar liefst 2.490,5 km gereden. Om er een beeld bij te geven, dat is van Nijmegen naar Gibraltar helemaal onder in Spanje rijden.

Wij feliciteren de volgende winnaars:

1e plek - Sabine Beumer met 214,8km // Kadobon 50 euro Venhorst Fourage
11e plek - Michelle Boots met 67,6km // Halsterset
24e plek - Fenna de Vries met 40,3km // Sulky tasjes set

Wij nemen contact op met de winnaars.
Kijk voor de volledige uitslagenlijst hier: >klik<

Enthousiast geworden? In juli en augustus houden we weer de Summer Challenge!

Maar er is meer. We gaan ook een aantal ritten rijden de komende tijd. 

Veluwerit Kootwijk 3 maart 2024
Daar gaan we weer, met z'n allen de mooie Veluwe verkennen rondom Kootwijk. Het is echt prachtig daar, dus  geef je op en rijd mee. We gaan een rit rijden van ongeveer 18-20km in de bossen van Kootwijk. De rit gaat over kleine-beentjes-vriendelijke paden en langs al het moois dat daar te vinden is. Halverwege de rit houden we een pauze met wat te drinken en lekkers voor menner en pony. We vertrekken rond 12.00 uur. Zien we je daar? Opgeven kan HIER.

Rondje Zuid Ginkel Ede 7 april
Vind je het soms lijken alsof we alleen lange ritten rijden, terwijl jij eigenlijk wel graag een keer mee wil rijden, maar dan niet meteen 20km? Is dat ook het geval voor jou en je pony? U roept, wij draaien! Nou ja, plannen ;) Rij dan mee tijdens het rondje Zuid Ginkel in Ede van iets minder dan 8km. Ook deze rit gaat over kleine-beentjes-vriendelijke paden en langs al het moois dat daar te vinden is. Tijdens deze rit houden we geen pauze halverwege, maar zorgen we voor een drankje met wat lekkers aan het eind als we weer terug zijn. We vertrekken rond 10.00 uur. Zien we je daar? Opgeven kan HIER.

Verder hebben we nog een aantal plannen voor 2024, maar daar zijn we nog mee bezig. De enige datum die al wel vast staat is de Shetdurance op 29 september 2024. Houd die in ieder geval vrij als je mee wilt doen. We vieren dit jaar ons 5 jarig Lustrum en deelnemers die al eerder mee hebben gedaan aan een of meerdere van de vier eerdere edities, kunnen meedoen aan de Lustrum Cup. Later meer daarover.

Het SMR Team is uitgebreid
Sinds dit jaar hebben we een nieuw teamlid bij het SMR Team. Sommigen zullen haar voorstel post op onze socials al gezien hebben, maar graag stellen we jullie voor aan Britt ten Brinke! Britt is heel actief met haar pony Luna en is op social media bekend als Raising Little Luna. Zij zal zorgen voor leuke posts op Facebook, Insta en binnenkort ook op TikTok. En natuurlijk ga je haar ook bij de komende evenementen spotten, kom vooral gezellig even een praatje maken!


Met sportieve groet,

Het SMR Team
Britt, Eline, Ilona en Marlies 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.