Laatste nieuwsflitsen

30 december 2014

Beste menners, Er zijn wat wijzigingen voor de komende twee ritten die we graag onder jullie aandacht willen brengen en nog een paar kleine mededelingen.

Lees meer »

16 december

Beste menners, In de vorige nieuwsflits hadden we het er al even kort over, maar nu is alles dan eindelijk zover dat we het van de daken kunnen roepen, want alles is rond.

Lees meer »

10 december 2014

Beste Menners, We merken het allemaal, de dagen zijn kort, koud en nat, maar gelukkig is er toch vaak nog een mooi momentje te vinden om lekker met de pony's er op uit te trekken. Toch even genieten dan!

Lees meer »

24 september 2014

Beste menners, De herfst is alweer begonnen, maar hopelijk komen er nog heel veel mooie mendagen! De komende periode lijkt weer veel belovend te worden met droog weer op komst :) De strandrit in Egmond ligt al weer even achter ons, maar wat een evenement was dat, prachtig! We waren met bijna 30 aanspanningen en iedereen aan de route van de parkeerplaats naar de ingang van het strand kwam de straat op om ons te bewonderen. We hebben zelfs in de krant en diverse nieuwsitems op internet gestaan! Het weer was zoals gehoopt prachtig, het strand lag er prima bij en de rit was geweldig. Haren in de wind en hoppa daar gingen we. Iedereen heeft met volle teugen genoten. Wil je ook mee-/ nagenieten, dan kun je hier de foto's vinden >>KLIK

Lees meer »

6 augustus 2014

Beste menners, De zomerstop is bijna voorbij en er staat weer zoveel moois op de agenda, tijd om jullie weer even helemaal bij te praten!

Lees meer »

25 mei 2014

Beste menners, Het wedstrijd weekend ligt inmiddels achter ons maar we zijn nog steeds aan het nagenieten door middel van de foto's. Van de vele positieve geluiden die we krijgen van de deelnemers en bezoekers lijkt het dat iedereen zich goed heeft vermaakt, daar zijn we heel erg blij om! Het was natuurlijk voor ons de eerste keer dat we zoiets groots als dit deden en dan is het altijd maar afwachten hoe het er uiteindelijk uitziet. En volgens mij mogen we trots zijn op het resultaat.

Lees meer »

8 april 2014

Beste menners, De klok is weer verzet en de lichte dagen zijn weer langer! Dat betekend natuurlijk nog meer tijd doorbrengen met onze ponyvrienden! Het is weer prachtig shetlandermenritten weer geweest. Hopelijk hebben jullie allemaal zo va het weer en jullie pony's kunnen genieten. Uiteraard zijn er ook weer heerlijke en prachtige ritten geweest.

Lees meer »

24 maart 2014

Beste menners, Afgezien van een paar druppels hier en daar hebben we toch al heel veel mooi menweer gehad, ik hoop dat jullie ook al veel fijne kilometers in het zonnetje hebben gemaakt! Volgend weekend de klok alweer een uurtje vooruit, kunnen we ‘s avonds een uurtje langer genieten, de zomer is echt in aantocht.

Lees meer »

5 maart 2014

Beste menners, Zoals eerder aangegeven in de vorige nieuwsflits zijn er veel veranderingen geweest binnen het bestuur van de Shetlander Menritten. En allemaal positief! Inmiddels zijn we zo enorm gegroeid, iedere maand zijn er twee ritten waar we redelijk wat deelnemers per keer bij mogen verwelkomen, we hebben ruim 100 geïnteresseerden op de nieuwsflits lijst staan en de Facebook likes stijgen ook hard door. Vonden we het in het begin al flink met 50 likes, inmiddels zijn we hard op weg naar de 300 en het blijft maar doorstijgen!

Lees meer »

3 maart 2014

Beste menners, Achter de schermen zijn we enorm druk geweest met de bestuurlijke zaken binnen de Shetlander Menritten, maar uiteraard zijn er ook weer prachtige ritten geweest. En daar gaat het uiteindelijk om!

Lees meer »

4 februari 2014

Beste menners, Achter de schermen zijn we er ontzettend druk mee, de allereerste Shetlander Menritten Wedstrijddag! Na nog geen dag na bekendmaking hadden we ons beoogde aantal deelnemers al binnen en daarom is besloten om er een geheel weekend van te maken. Het zal op zaterdag 17 en zondag 18 mei gehouden worden op het terrein van Aart van de Kamp in Putten. Op deze manier splisen we de dag in twee, kunnen we zo goed al iedereen laten starten en hebben we eigenlijk twee wedstrijddagen. Nu al een groot succes dus!

Lees meer »

21 januari 2014

Er is al vaker over gesproken, maar nu komt het er dan toch echt van. Met gepaste trots presenteren wij jullie de allereerste Shetlander Menritten Wedstrijddag!

Lees meer »

20 januari 2014

We zijn pas een paar dagen begonnen in het nieuwe jaar, maar nu al twee zeer geslaagde ritten achter de rug. Beter konden we het jaar volgens mij niet beginnen.

Lees meer »

12 december 2013

Beste menners, Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, de Shetlander Menritten kwam aan in Wassenaar. Met een groep van meer dan 20 aanspanningen vielen we goed op! Voor de meeste van ons is rijden aan het strand niet iets wat we regelmatig doen, dus echt een uniek uitje. Wat hebben we een heerlijke rit gehad. Het weer was prachtig, het strand was opperbest en de groep was een prettig samenstelling. Naast een paar lekkere drafjes hebben we zelfs een mooi galopje kunnen doen. Dat was heerlijk zeg!

Lees meer »

13 november 2013

Afgelopen twee weekenden hadden we beide zondagen een rit gepland. Helaas hebben we de rit in Boxtel moeten aflasten vanwege het enorme slechte weer en storm dat voorspeld werd. Achteraf waren we ook erg blij met de beslissing. Deze rit gaat in de herhaling op zondag 19 januari, want uiteraard willen we de prachtige natuur van de Kampina niet aan ons voorbij laten gaan!

Lees meer »

23 oktober 2013

Nog maar een paar dagen en dan is de sluiting voor de rit in Boxtel op 3 november. Het belooft een prachtige rit te worden in dit gebied! Als je mee wil rijden, geef je dan voor a.s. zondag op. Iedereen die meedoet ontvangt uiterlijk dinsdag 29 oktober de bevestigingsmail met alle benodigde info, adresgegevens en tijden.

Lees meer »

10 oktober 2013

Afgelopen weekend hebben we weer een prachtige rit gereden in de bossen bij de Heide in Ede, we hebben erg genoten! Uiteraard staat het ritverslag met de foto's op onze site.

Lees meer »

29 september 2013

Hier nog even een korte herinnering voor de rit in Ede die we gaan rijden komende zondag 6 oktober. Iedere maand zal er naast de gewone ritten een Ede-rit gereden worden. Omdat veel mensen zonder vervoer hier uit de buurt komen en omdat het gewoon een prachtige omgeving is. Om de beurt doen we een recreatie rit met een rustiger tempo en een sport rit met een hoger tempo.

Lees meer »