31 maart 2019

Gepubliceerd op 3 april 2019 om 10:04

Beste lezers,

Hierbij de eerste nieuwsflits van dit jaar. En wat zijn we het jaar toch goed gestart. Voor de vijfde keer in ons bestaan hebben we de SMR Indoordag georganiseerd waarvan het programma werkelijk tot aan de nok toe vol zat. We hebben voor sommige onderdelen zelfs nog extra rubrieken gemaakt om iedereen kwijt te kunnen. Bedankt daarvoor! De opzet voor de indoor wordt volgend jaar anders, hou onze Facebook in de gaten voor meer nieuws.

 
En zo rollen we van het ene leuke nieuws in het andere leuke nieuws, namelijk de SMR Wedstrijddag is online!
 
Wedstrijddag 16 juni 2019
Ook dit jaar organiseren wij weer onze SMR wedstrijddag te Ugchelen, ditmaal op zondag 16 juni. We rijden weer diverse onderdelen, zoals de Show-off, pionnen obstakel parcours en het hindernissen traject met 4 hindernissen, waaronder de waterbak hindernis. 
Dit jaar is het de vijfde editie van de wedstrijddag, een jubileum! Hierdoor wordt er aan het eind van de dag nog een spannend rubriek toegevoegd waar fantastische prijzen zijn te winnen, hou onze Facebook in de gaten!
 
Wil je meedoen en heb je je nog niet ingeschreven?  >> Inschrijven
De inschrijvingen gaan hard, dus mocht je verzekerd willen zijn van een plekje wacht dan niet te lang met inschrijven. Twijfel je nog? Gewoon meedoen! Het is voor iedereen heel toegankelijk en omdat we op verschillende niveau's rijden kun je op je eigen niveau meerijden. Iedereen met een aangespannen pony tot 1.10m mag meedoen, je hoeft nergens lid van te zijn en een startkaart is al helemaal niet nodig.
 
Vrijwilligers 
Uiteraard kunnen wij niet zonder vrijwilligers een wedstrijddag organiseren. Wij hebben hindernisrechters, parkeerwachters, mensen bij de vaardigheid, vliegende keeps, ringmeesters EN opbouwers nodig. Ieder jaar bouwen wij als bestuur op vrijdag en zaterdag het complete terrein op. Iets wat wij met veel liefde doen, maar wat ons ieder jaar best zwaar valt. Het is net teveel om maar met zijn vieren te doen.
 
Mocht je het leuk vinden om ons vrijdag, zaterdag of zondag op de wedstrijddag zelf te helpen of heb je hierover een vraag. Dan kun je ons mailen op: Email SMR 
 
Agenda
Hij heeft even op zich laten wachten, maar de agenda voor 2019 staat online: Agenda 2019. Een goed gevulde agenda waarvan van sommige onderdelen in de loop van tijd meer informatie volgt en anderen waarvan de inschrijving al open is.
 
We trappen af met een Paasrit door het Drents-Friese Wold op 22 april. De startlocatie is nog niet bekend omdat de routes momenteel gewijzigd worden en de startlocatie is hiervan afhankelijk. We rijden 20 km, met een pauzemoment in het midden. Als het weer het toelaat slaan we even af naar de spartelplas. We verzamelen rond 10u en vertrekken om 11u. Je kunt je HIER opgeven.
 
Rechtricht weekend
Op 19 en 20 oktober en op 23 en 24 november wordt er weer een rechtricht weekend georganiseerd. De vorige weekenden zijn goed bevallen, dus mocht je een keer mee willen doen of meer informatie willen. Dan kun je HIER een kijkje nemen. 
 
SMR kleding
We gaan binnenkort weer SMR kleding bestellen. Het zal gereed zijn op de wedstrijddag waar je het kunt ophalen, of het kan verstuurd worden. Er is keuze uit polo's, hoodies of sweatervest in heel veel verschillende kleuren. Er staat standaard voorop een SMR logo, de achterkant kun je laten bedrukken met een groot SMR logo of een eigen logo, stal-, team- of andere naam naar keuze voor €5 euro extra. Je kunt via HIER jouw bestelling doorgeven.
 
Met sportieve groet,
Het SMR-team 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.