20 juni 2016

Gepubliceerd op 20 juni 2016 om 21:57

Beste menners,
Wij zijn nog maar net bijgekomen van de wedstrijddag twee weken geleden of we gaan alweer door met de volgende mooie ritten die in het verschiet liggen. Wie weet zit er weer wat leuks voor je bij?

Wedstrijddag 2016
Wat een dag, wat een weer en wat een geweldige mensen hebben we mogen ontvangen en ontmoeten op deze dag. We hebben heel veel SMR fans mogen ontvangen en ontmoeten deze dag, prachtig! Voor volgend jaar staat hij weer in de agenda, hopelijk bij jullie ook? Het zal weer rond deze periode zijn en weer op hetzelfde wedstrijd terrein. Hopelijk tot volgend jaar!
 
Alle uitslagen en ook de hindernistijden per aanspanning zijn hier te vinden: http://smr-wedstrijddag2016.jouwweb.nl/uitslagen
 
Strandrit Callantsoog zaterdag 25 juni
Er staat nog één rit op de agenda voordat de zomerstop begint. In juli en augustus nemen wij net als half Nederland ook een kleine vakantie en komen dan met frisse moed weer terug. Op 25 juni staat onze laatste strandrit in Callantsoog gepland. Als je nog mee wil doen, je kunt je tot en met a.s. donderdag 23 juni opgeven! Dit is onze laatste keer dat we als SMR een strandrit organiseren, dus pak je kans zolang het nog kan.
 
Nieuwe agenda
Eventjes geleden hebben we een oproep gedaan voor het aanmelden van nieuwe ritten voor de agenda, dat hebben we geweten! We kregen er zoveel dat we maar meteen een flink eind in het vooruit zijn gaan plannen. Voor iedereen die een rit heeft aangeboden, we willen je in ieder geval hartelijk bedanken voor de uitnodiging! Ben je benieuwd waarom jouw rit niet is uitgekozen mag je ons altijd even vragen om uitleg.
 
De komende ritten zijn nieuw op de agenda:
(Alle ritten zijn voor aangespannen pony's t/m 1.10m stokmaat, 10-12km en hebben een snelheid van 6-7km p/u gemiddeld. Het tempo is altijd voor iedere rit wat de groep aangeeft, er wordt voornamelijk gedraafd en wat gestapt, galop alleen wanneer de groepsdynamiek dit toelaat)
18 September - Schoonoord
2 Oktober - Herperduin - Inzaleingsrit voor De Paardenkamp in Soest
13 November - Soeprit Hengelo - Gezellig na afloop samen napraten onder het genot van een kom verse soep.
18 December - Kerstrit Leersum - Tover jezelf, je pony en je wagen om tot een prachtige kerstcreatie en rij met ons mee.
15 Januari - Nieuwjaarsrit Loenen, 20km - tot stokmaat 1.30m
Februari - Spelletjes dag met Kür op Muziek Arnhem - meer informatie en datum volgt later
11 Maart - Volle Maan rit - Locatie wordt nog bekend gemaakt
23 April - Oranje Dorpen Tocht Bennekom/ Ede - We rijden met onze aanspanningen door het dorp en het is dan de bedoeling dat je zo mooi mogelijk bent uitgedost in het oranje. Voor de beste creatie is er ook een klein prijsje. Rit is veelal op verharde weg.
Mei - Oefendag voor de SMR wedstrijd - Heesch - meer informatie en datum volgt later
21 Mei - Rit in het Noorden - Meer informatie en locatie wordt later bekend gemaakt.
Juni - SMR Wedstrijddag 2017 - meer informatie en datum volgt later
 
Opgeven voor een van de ritten? Dat kan HIER
 
We hopen dat we weer een mooie agenda hebben gemaakt voor de komende tijd en dat we jullie allemaal mogen ontmoeten op een van onze ritten!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team - Charlotte, Sabine, Sascha en Marlies