10 maart 2020

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 21:08

SMR Nieuwsflits maart - Wedstrijddag en nieuwe ritten agenda

Beste menner,
We hebben weer een paar mooie evenementen in de pijplijn voor dit jaar! Aangezien we nog met een mooi project bezig zijn, hebben we nog geen ritten gepland voor 2020.

SMR Wedstrijddag
De inschrijving voor de SMR Wedstrijddag is open! Dit jaar op zondag 28 juni 2020 op onze nieuwe locatie in Wenum Wiesel. Wat een enthousiasme is er weer voor dit evenement, zo gaaf! We gaan er een super leuke en vooral gezellige dag van maken! Wil je er ook bij zijn? Geef je dan op via deze link: https://www.shetlandermenrit.nl/wedstrijddag-2020-1 

Je aanmelding is pas definitief als je het inschrijfgeld overgemaakt hebt. Je deelname bedraagt €32,50 per combinatie. Je kunt dit overmaken naar: rek. nr.: NL76 RABO 0321 3651 19 t.n.v. Stichting Shetlander Menritten onder vermelding van deelnemer naam + evt. de naam van de pony. Zodra we jouw inschrijfgeld hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging en kom je op de startlijst te staan. Hierna zal het niet meer mogelijk zijn nog grote wijzigingen aan te brengen in je starttijd. Heb je dus bijzonderheden, zoals het gebruiken van een tuig of wagen van iemand anders, het samen reizen waardoor je juist wel of niet bij elkaar wilt starten of kun je niet voor een bepaalde tijd in Wenum Wiesel zijn waar wij rekening mee moeten houden, geef dit door op je inschrijfformulier! Hoe eerder je op de startlijst komt te staan, des te beter zijn de kansen dat we jouw voorkeuren mee kunnen nemen in de startlijst. 

 

SMR Rechtricht weekend i.s.m. Judith van Esch

Ook in 2020 hebben we samen met Judith van Esch een aantal weekenden geprikt waarbij de SMR een leerzaam, maar vooral ook leuk weekend vol rechtricht trainingen. Tijdens de lessen van Judith werk je met jouw eigen pony aan de hand, hier gebruik je een kaptoom voor.
 
De weekenden waar je je voor in kan schrijven zijn 18-19 juli, 22-23 augustus en 13-14 november. Klik hier voor meer informatie en opgeven: https://www.shetlandermenrit.nl/agenda/rechtricht-weekend
 
SMR Ritten/ plannen 2020
Op dit moment zijn er nog geen ritten gepland voor 2020. Wij merken dat de afgelopen twee jaar het animo voor de ritten sterk is afgenomen en wij tijdens bijna alle ritten van het afgelopen jaar niet voldoende deelnemers hadden om het door te laten gaan. Dat is natuurlijk jammer, maar wij groeien ook met jullie mee en daardoor komen er nu nieuwe ideeën en projecten in de plaats die we uit willen voeren. Zo zijn we bezig met mogelijkheden te bekijken om meer wedstrijd elementen te organiseren gericht op pony's tot 1.10m. en zijn we bezig met een ShetDurance (een Mendurance, maar dan alleen voor pony's tot 1.10m) in de omgeving van Ede aankomende september met afstanden tussen de 10 en 25km). Hierover in de loop van het jaar meer! Het wordt in ieder geval echt heel gaaf!
 
Heb je nog vragen, laat het weten. We helpen je uiteraard graag!

Met sportieve groet,
Het SMR team
Charlotte, Cindy, Sascha en Marlies

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lonneke
4 jaar geleden

Wat mij heel gaaf zou lijken is om evt een strandrit te kunnen organiseren met zo veel mogelijk aanspanningen.

SMR bestuur
4 jaar geleden

Hoi Lonneke,
Helaas doen wij geen strandritten meer. In het verleden bleek daar toch teveel gedoe mee te zijn. Ongelukjes, onervaren pony's en onervaren menners. Wij hebben gemerkt dat de veiligheid tijdens een strandrit in het geding komt, dus zijn we ermee gestopt.

Sabine
4 jaar geleden

Wat leuk dat jullie een mendurence gaan organiseren.

Zwammie
4 jaar geleden

Shetdurance lijkt mij heel leuk. Hopelijk op een zaterdag.