26 april 2017

Gepubliceerd op 26 april 2017 om 23:27

Beste menners,

Achter de schermen zijn we enorm druk met de wedstrijddag, maar er is nog iets waar we mee bezig zijn en erg blij mee zijn. Vanaf nu zijn wij ingeschreven bij de KvK en daarmee een officiële stichting!
Met trots stellen we aan jullie voor: Stichting Shetlander Menritten!

Wedstrijddag 2017
Op zondag 11 juni hebben we ook dit jaar weer onze SMR wedstrijddag in Ugchelen. Op deze dag speciaal voor aangespannen pony's tot en met 1.10m rijden we diverse onderdelen: de Show-off, het pionnen obstakel parcours en het hindernis traject met drie hindernissen en een waterbak. We hebben nog maar enkele plaatsen vrij dus als je mee wilt doen, geef je dan hier op >> KLIK HIER. Voor meer informatie kijk op onze website, ook via de link. Inschrijven sluit wanneer de rubrieken vol zitten of uiterlijk 28 mei.
 
De deelnemers ontvangen de parcourstekeningen voor het pionnen obstakel parcours en het hindernis traject met drie hindernissen en een waterbak uiterlijk 24 uur voor de wedstrijddag, de proef voor de show-off wordt rond 1 mei verzonden, zodat jullie deze alvast kunnen oefenen als je dat zou willen.
 
Vrijwilligers
Rij je dit jaar niet mee met de wedstrijddag maar vind je het leuk om de wedstrijddag van heel dichtbij mee te maken? Geef je dan op als vrijwilliger! Je kunt dan helpen bij de verschillende onderdelen als bijvoorbeeld hindernis jury of groom, hulp bij het pionnen parcours of wellicht als fotograaf. Een leuke en gezellige dag, geheel verzorgd. Lijkt je dat wat? Geef je dan op via HIER.
 
We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers, dus schroom niet. Ervaring niet nodig, we leggen je alles goed uit en we zorgen er voor dat je een leuke dag hebt.
 
Ritten
Onze wedstrijddag is onze laatste activiteit voor de zomerstop 2017. In juli en augustus zijn er in verband met de vakanties geen ritten. Tijdens de zomerstop gaan wij werken aan een nieuwe agenda. Wanneer we deze gereed hebben, laten we dit uiteraard meteen weten! Om alles nog beter af te stemmen op jullie wensen zullen we binnenkort een korte vragenlijst maken. We hopen dat jullie ons dan willen helpen door deze in te vullen.
 
SMR kleding
We gaan binnenkort weer SMR kleding bestellen. Het zal gereed zijn op de wedstrijddag om op te halen, of het kan verstuurd worden. Er is keuze uit polo's, hoodies of sweatervest in heel veel verschillende kleuren. Er staat standaard voorop een SMR logo, de achterkant kun je laten bedrukken met een groot SMR logo of een eigen logo, stal-, team- of andere naam naar keuze voor €5 euro extra. Je kunt via HIER jouw bestelling doorgeven.
 
 
We hopen jullie allemaal op de wedstrijddag te zien!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team - Sascha, Charlotte, Sabine en Marlies