7 december 2019

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 20:08

Beste menners, met het Sinterklaas feest net achter ons, gaan we nu met volle kracht richting de kerstdagen. We hopen dat jullie een mooie feestmaand tegemoet gaan uiteraard met de nodige mooie ritjes!

 
Indoordag 2020 Arnhem
Jullie zijn van ons gewend dat we in februari een indoordag houden in Arnhem. Dit jaar echter slaan we dit evenement een jaartje over. Volgende keer hopen we weer op volle kracht met een leuk programma terug te zijn.
 
Wedstrijddag 2020 Wenum Wiesel
Groot nieuws over de wedstrijddag! Na vijf jaar gaan we verhuizen van locatie. Vrees niet, het blijft in de buurt van de oude locatie. We hebben een fantastische nieuwe locatie gevonden in Wenum Wiesel. Met prachtige hindernissen, veel ruimte om mooie parcoursen uit te zetten en ruime parkeerplaatsen. Je kunt er zelfs kamperen voorafgaand aan de wedstrijddag. Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie daar allemaal weer te mogen ontvangen!
 
Schrijf de datum alvast in je agenda: 28 juni 2020 - inschrijvingen gaan in het voorjaar open. Wil je niets missen, schrijf je dan in voor de voorinschrijving. Dan houden we je op de hoogte en krijg je als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven:  https://www.shetlandermenrit.nl/wedstrijddag-2020
 
Kerstrit
Ieder jaar houden we onze SMR Kerstrit. Dit jaar is hij op 22 december in de omgeving van Kootwijk. Ieder jaar rijden we met een gezellige groep, helemaal in kerststijl. Dit jaar hebben we nog weinig aanmeldingen voor deze rit. Twijfel niet langer, maar doe gewoon mee. Het is zooo leuk! Wil je wel meedoen, maar kan je niet deze datum, laat het ons dan ook weten. Als dit voor meer mensen geldt, kunnen we daar wellicht wat aan doen.
 
 
Alvast fijne feestdagen gewenst allemaal!
Het SMR Team
 
 
 

 

 

BeantwoordenDoorsturen

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.