18 november 2018

Gepubliceerd op 18 november 2018 om 17:07

De laatste nieuwsflits van het jaar 2018. Een jaar met ontzettend veel leuke activiteiten en ritten, met een record aantal deelnemers en wat organisatorische verschuivingen. De Shetlander menritten blijft groeien, dank daarvoor! Want hoe cliché het ook klinkt, zonder jullie was dit niet gelukt.

 

Zoals vele van jullie al weten heeft Marlies Beekhuizen afgelopen augustus afscheid genomen van het Shetlander menritten team, omdat de stichting blijft groeien zijn wij op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken. Aan het eind van deze nieuwsflits vertel ik daar wat meer over.

 

Maar nu eerst..

 

De Indoor-dag!

Ook dit jaar hebben wij weer onze stinkende best gedaan om een gevarieerd programma op te stellen zodat er voor ieder wat wils is. Met o.a. een marathonclinic onder leiding van een gediplomeerd instructrice. In kleine groepjes krijgt ieder les op zijn niveau. Maar ook voor shetlandliefhebbers die niet aangespannen rijden zijn er onderdelen die aan de hand gevolg kunnen worden. Zoals een schriktraining die zowel aan de hand als aangespannen gevolgd kan worden en een clinic lange lijnen onder leiding van een instructrice. Nieuwsgierig of wil jij je gelijk opgeven, dat kan via: https://www.shetlandermenrit.nl/

 

De kerst rit

Dan even aandacht voor het volgende, onze grootste rit van het jaar, de kerst rit! Zoals Marlies Beekhuizen ooit zei; ‘’een soort foute party, maar dan op de wagen’’. Ieder jaar doet iedereen zijn best om er zo kerstig en feestelijk mogelijk uit te zien, niets is te gek! Tijdens de kerst rit wordt er een route gereden van ongeveer 20 kilometer in de omgeving Wolfheze/Benekom. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Je kunt je opgeven via: https://www.shetlandermenrit.nl/agenda

 

Vacature team

Zoals in de eerste alinea al benoemd, zijn we een groeiende stichting met ieder jaar meer deelnemers. Na het vertrek van Marlies, zijn wij nog maar met zijn drieën. En dat is eigenlijk net één persoon te weinig. Wij zoeken dus nog iemand die ons team wil komen versterken.

Wij bieden;

  • Afwisselende activiteiten.
  • Een uitdagende omgeving waar je op verschillende gebieden kennis op doet door het bijwonen van de clinics en lessen die worden gegeven vanuit de stichting.
  • Het organiseren en uitvoeren van evenementen is een leerzame en nuttige ervaring die ook nog eens leuk op je CV staat.
  • En natuurlijk een super enthousiast team!

Wij zoeken;

  • Iemand die graag deel uitmaakt van een energiek team, met een hart voor minipaarden en het organiseren van leuke activiteiten.
  • We vergaderen ongeveer om de twee maanden, veelal doen wij dit online omdat we verspreid door het hele land wonen.
  • Iemand waar we op kunnen bouwen en zich net zo wil inzetten voor deze leuke stichting.

 

Agenda

Sommigen van jullie hebben misschien al gezien dat er nog geen nieuwe ritten op de site staan. Deze planning wordt in de loop van deze maand gemaakt en zal dan uiteraard ook online komen.