19 juli 2018

Gepubliceerd op 19 juli 2018 om 09:58

Met de wedstrijddag nog vers in ons geheugen, hebben we weer veel mooie plannen gemaakt voor komende maanden. Nu is eerst de tijd van vakanties aangebroken. Lekker uitrusten en veel tijd voor onze pony's hopelijk! De zon hoeven we niet ver te zoeken, want die heeft Nederland al goed gevonden dit jaar. 

 
SMR Wedstrijddag 2018

Wat hebben we weer een prachtige dag gehad met de SMR Wedstrijddag! Voor alweer het vierde jaar mochten we deze prachtige wedstrijd organiseren voor zoveel enthousiaste deelnemers in Ugchelen. Deze dag was enkel mogelijk omdat wij de beste vrijwilligers, de gezelligste deelnemers, de stoerste pony's en de liefste sponsors hebben. Iedereen bedankt dat jullie erbij waren en graag tot volgend jaar! De foto's staan op onze Facebook pagina. Heb je deze dag foto's gemaakt en wil je die ter beschikking stellen? Stuur ze dan via bijvoorbeeld een Wetransfer naar shetlandermenrit@gmail.com. Alvast bedankt namens alle deelnemers!

 

SMR Challenge

Vind je het leuk om samen met jouw pony mooie gebieden te ontdekken en wil je daar een mooie prijs mee winnen? Doe dan mee met de SMR Challenge. Iedereen die een pony voor de wagen heeft die mee mag rijden met SMR, kan meedoen. Het maakt helemaal niets uit of je 3 of 30 kilometer rijdt. En heb je een grotere pony of paard, wandelend, onder het zadel, aan de lange lijnen of anders? Dan kun je ook meedoen hoor! Daar hebben we een speciale SMR Plus rubriek voor en dan strijd je ook voor een mooie prijs. Maar het is vooral heel erg leuk om te doen. Kijk op onze site voor meer informatie of meld je aan op het Facebook evenement.

 

Nieuwe agenda 2018/2019

Voor de komende tijd staan er weer veel leuke activiteiten op de agenda. We willen graag ook jullie mening horen wat je leuk zou vinden om op de agenda te vinden, daarom zullen we je binnenkort een korte enquête toesturen.

Agenda:

 

  • 28-29 Juli: Rechtrichtweekend in Helvoirt. Wegens afmelding is er nog 1 plekje beschikbaar. Aanmelden kan via info@dedistelhoeve.nl. Meer info vind je hier >>LINK 
  • Augustus: SMR Challenge. Net als vorig jaar zijn we benieuwd naar jullie mooie ritten! Doe mee aan de SMR Challenge tot en met 31 augustus 2018 >> LINK
  • Zondag 30 september 2018 - Rit in omgeving Sleen van 20km. Tempo stap en draf, een galopje waar mogelijk. De groep geeft het tempo aan.
  • 17-18 november: Het tweede Rechtricht weekend in Helvoirt. Wegens grote belangstelling gaan we een tweede weekend organiseren in samenwerking met Judith van Esch. Wil je twee dagen met je pony veel leren over het rechtrichten en lekker rijden in de mooie natuur van de Loonse- en Drunense Duinen? Schrijf je dan in voor dit weekend! Meer informatie en het inschrijfformulier vind je HIER. Plek is beperkt, lezers van de Nieuwsflits hebben eerste keus bij inschrijving. We maken het vrijdag pas bekend aan het grote publiek. Pak je kans!
  • 23 december: De SMR Kerstrit! Met de zon nog hoog aan de hemel, hebben we er nu al zin in! Versier je pony, je wagen en jezelf zo mooi mogelijk in kerstsfeer en rij mee in omgeving Ede/ Wolfheze met deze rit. Je hebt keuze uit 15 of 20km.
  • 17 februari 2019: Indoordag in Arnhem. Schrijf de datum vast in je agenda, de inschrijving opent later dit jaar. Je krijgt daar uiteraard een seintje van!
Op de agenda pagina op de website kun je je ook aanmelden voor de ritten >>LINK
 
Bestuursveranderingen
Met de start van het nieuwe SMR seizoen, willen we ook een veranderingen binnen het SMR bestuur bekend maken. Per 1 augustus zal Sascha Otter voorzitter worden van de SMR. Zij volgt hierbij Marlies Beekhuizen op die na ruim vijf en een half jaar een stapje terug gaat doen en afscheid neemt van het bestuur. 
 
Marlies is als oprichter van Shetlander Menritten vanaf de start verbonden aan de SMR: "Het is inmiddels ruim 5,5 jaar geleden dat we onze eerste rit gingen rijden op 13 januari 2012. Al die jaren heb ik met heel veel plezier, hart en ziel voor de SMR van alles bedacht en georganiseerd. Ik heb het zien groeien van een ritje met de eerste vier aanspanningen tot nu: een volwaardige stichting waar ontzettend veel mensen heel veel plezier aan beleven. Een plek waar de kleintjes gehoord worden en alles op afgestemd wordt. Het is nu tijd om een stapje terug te doen en het stokje over te dragen. Ik heb er het volle vertrouwen in dat Sascha, Charlotte en Cindy de SMR verder door laten groeien en hele mooie dingen gaan doen met de stichting. Ik blijf vanaf de zijlijn meekijken, maar zal niet meer bestuurlijk bezig zijn met de SMR. Ik ga nu, net als de rest, vooral genieten van de mooie activiteiten die zij organiseren en aan van alles meedoen met mijn pony's Bella en Lina. Ik wens de dames van het bestuur heel veel succes en nog meer plezier. Dank jullie wel dat ik altijd mocht rekenen op jullie tomeloze inzet. En aan alle SMR fans, bedankt voor de mooie tijd en de waardering die jullie altijd hebben uitgesproken over de activiteiten. Ik ga jullie missen!!"
 
Tot een volgende SMR activiteit!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team - Sascha, Charlotte, Cindy en Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.