27 maart 2018

Gepubliceerd op 27 maart 2018 om 16:24
De avonden worden weer langer en dus meer daglicht 's avonds bij de pony's. Genieten jullie ook zo van de zomertijd? We hebben weer veel leuks in het verschiet en hopen jullie ook in het komende jaar weer te mogen ontmoeten op een van onze activiteiten.
 
Oefendag

Ook in 2018 organiseren wij weer een oefendag, ditmaal op 28 april in Dalfsen. Deze oefendag is voor iedereen die graag een dressuur- of vaardigheidsles met zijn aangespannen pony tot 1.10m wil rijden bij gediplomeerde en ervaren men-instructeurs. Tijdens de oefendag is er de mogelijkheid om samen met de instructeurs de onderdelen van de wedstrijddag te oefenen wanneer je dit wilt. De proef zal dan bekend zijn. Geef je hier op: http://www.shetlandermenrit.nl/oefendag-2018

 

Wedstrijddag

Inmiddels een begrip onder de menners van SMR, de Wedstrijddag in Ugchelen. Dit jaar vindt dit plaats op zondag 3 juni. Tijdens deze dag rijd je drie onderdelen, de pony-showoff, een pionnen obstakel parcours en een viertal hindernissen waaronder een waterbak. Doe je ook mee? Het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen lopen rap vol. Meld je aan via http://www.shetlandermenrit.nl/wedstrijddag-2018  

 

Rechtricht weekend

Tijdens de SMR Indoordag in februari hebben een aantal al kennis gemaakt met het rechtrichten tijdens de clinic van Judith van Esch en Joëlle de Sterke. We kregen hier zoveel leuke reacties op en de instructeurs vonden het zo leuk om de enthousiaste deelnemers en hun Shetten les te geven, dat ze een weekend hebben georganiseerd. Op 28-29 juli is het weekend rechtrichten gepland. Meer info en inschrijven kan hier http://www.shetlandermenrit.nl/rechtricht-weekend  PS. één losse dag meedoen zonder overnachting kan natuurlijk ook.

 

Komende ritten

Er staan tot de zomerstop nog twee ritten gepland. Beide ritten zijn ongeveer 15-20km en worden gereden in een tempo van ongeveer gem. 7 km/u. Dit is voornamelijk draven, met wat stap tusendoor en een galopje wanneer dit kan. Halverwege is er een stop met snacks.

15 april - Maashorstrit

13 mei - Drents Friese Wold rit

Wil je je opgeven voor een rit? Dat kan hier http://www.shetlandermenrit.nl/agenda

 

 

Met sportieve groet,

Het SMR Team - Charlotte, Sascha, Cindy en Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.