12 mei 2016

Gepubliceerd op 12 mei 2016 om 22:23

Beste menners,
De zomer doet goed haar best en laat ons alvast dat heerlijke vakantie gevoel ervaren! Hopelijk heeft iedereen alweer mooie men-uurtjes in de zon gehad?

Wedstrijddag 2016

Achter de schermen draaien we op volle toeren voor de wedstrijddag die dit jaar op 5 juni weer in Ugchelen plaats vindt. Niet alleen leuk voor de deelnemers, maar zeker ook zo leuk om als bezoeker te komen kijken. De gehele dag is er van alles te zien en te doen, er is een strodorp (o.a. Shetlandershop.nl en De Menner zijn aanwezig) met een terras dat uitkijkt op het pionnenparcours en bij alle onderdelen is er ruimte voor publiek. Een hapje en een drankje is aanwezig, net als een gezellige kinderhoek. Toegang en parkeren is gratis, iedereen is van harte welkom!

 

Mobiele paardenweegschaal

In het strodorp hebben we dit jaar de mobiele paardenweegschaal van JoHorse uitgenodigd. Voor alle deelnemers bestaat de mogelijkheid om voor zijn of haar pony(’s) een weegvoucher tegen het gereduceerde tarief van €5 per pony te halen bij het secretariaat en dan mag de pony op de weegschaal. Ook zijn er leuke prijzen mee te winnen. Onder alle verkochte vouchers wordt een sponsordeken van JoHorse verloot en degene die het beste het daadwerkelijke gewicht kan raden, krijgt wat lekkers voor de pony. Voor meer informatie, kijk eens op http://johorse.nl/

 

Nog een paar plaatsen beschikbaar

Voor de wedstrijddag zitten we bijna vol, maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Je kunt je nog inschrijven voor de rubriek enkelspan middel, enkelspan makkelijk en voor tweespan middel. In iedere rubriek zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar.

 

Vrijwilligers

Een dag als de wedstrijddag kan niet bestaan zonder de hulp van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers. We zijn bijna rond, maar zoeken nog één vrijwilliger voor de ochtend die bij de hindernissen kan helpen als Hindernis Assistent. Lijkt het je leuk, of weet je iemand die dit wel wil doen? Laat het ons weten!

 

Voor meer informatie over de wedstrijddag kijk op http://smr-wedstrijddag2016.jouwweb.nl/

 

SMR kleding

We gaan weer SMR kleding bestellen! Alle kleding besteld voor 15 mei gaat mee in de bestelling en is voor de wedstrijddag klaar. We hebben mooie zomerse prijsjes:

Hoodie - €18,00 (i.p.v. €25,00)

Vest - €23,00 (i.p.v. €27,50)

Polo korte mouw - €16,00 (i.p.v. €20,00)

Polo lange mouw - €18,00 (i.p.v. €22,50)

Allen inclusief klein logo voorop – Groot logo of tekst achterkant + €5,00

 

Petje Geel of Groen €5,00 – twee voor €7,50

Gratis petje bij bestelling boven €40,00

Geen andere kleuren mogelijk

 

Trailersticker €3,00 (i.p.v. €5,00)

 

Bestellen kan via de site http://www.shetlandermenrit.nl/wat-wie/smr-fan-items - bestellen kan tot en met zondag 15 mei 17.00 uur.

 

Komende ritten

Er staan tot de zomervakantie nog twee mooie ritten op de planning waar je je voor in kunt schrijven.

21 mei 2016 Volle maan rit – Rond Wolfheze/ Renkum gaan we een rit rijden als de volle maan hoog aan de hopelijk heldere hemel staat. Rond 23.00 uur vertrekken we en rijden we een (rustige) rit door het bos. We zullen veel verharde paden rijden voor de veiligheid van de benen van de pony’s. Na afloop eten we gezellig met z’n allen een broodje. De rit is rond 01.00 uur terug bij de verzamelplaats. Kosten zijn €5 per menner en per groom, chauffeurs kunnen mee eten voor €2,50 pp.

 

25 juni 2016 Callantsoog strandrit - De strandrit van SMR, need we say more.  Op zaterdag avond rond 19.00 uur rijden we met z’n allen het strand op en gaan we lekker uitwaaien. Ook hier eten we achteraf een broodje met zn allen. Kosten zijn €5 per menner en per groom, chauffeurs kunnen mee eten voor €2,50 pp.
 

 

Nieuwe ritten 2e helft 2016

In juni gaan we de tweede helft van 2016 inrichten met ritten. Heb je nog een leuke suggestie horen we dit graag! Let op, alleen een gebied noemen is niet voldoende, we hebben ook iemand nodig die daar een rit van 10-12km uit kan zetten en voorop rijdt met de rit.

 

Voor nu wensen we jullie allemaal een prachtig begin van de zomer en hopelijk tot ziens op de wedstrijddag!

 

Met sportieve groet,

Het SMR Team - Sascha, Sabine, Charlotte en Marlies