Wedstrijddag 2020

Ook dit jaar organiseren we weer de SMR Wedstrijddag, speciaal voor de kleine pony rassen. Meedoen mag tot en met stokmaat 1.10m. 

Vanwege het Coronavirus hebben we besloten om de datum van de SMR Wedstrijddag te verplaatsen. Wij verwachten dat de huidige datum 28 juni spannend wordt om door te mogen gaan. Om dit voor te zijn, schuiven we de wedstrijddag verder door naar achteren. Gezondheid gaat voor alles!

Gelukkig was het mogelijk om de datum te verplaatsen, de SMR Wedstrijddag staat nu gepland op zondag 27 september 2020. We gaan er hopelijk met een prachtig nazomer zonnetje een geweldige dag van maken!

LET OP: Nieuwe locatie!

Op zondag 27 september houden we een dag vol met veel verschillende activiteiten speciaal voor menners met een aangespannen Shetlander of Mini (kruising).

We hebben verschillende activiteiten waar je aan mee doet tijdens deze wedstrijddag.

Bij inschrijving ben je automatisch ingeschreven voor alle onderdelen, je kunt hier geen keuze uit maken. Besluit je om een of meerdere onderdelen niet te rijden, dan kun je niet meedoen voor de prijzen. Geef dit bij opgave aan in het onderste mededelingen vakje.

Deze dag worden de onderdelen verreden op verschillende niveau's.

Deelname kost €32,50 per combinatie. Ongeacht hoeveel onderdelen je meedoet.