29 mei 2024

Gepubliceerd op 29 mei 2024 om 08:47

Kunnen jullie een beetje genieten van de fijne temperaturen, of ben je inmiddels al weggespoeld door alle druppels? Wat een geluk hebben wij tot nu toe gehad met de georganiseerde ritten. De afgelopen rit Rondje Zuid Ginkel zijn we letterlijk om de druppels heen gereden, bij terugkomst zagen we plassen, maar zelf heerlijk droog de mooie route gereden. We hebben net als de vorige keer weer heerlijk gereden en een prachtig stukje van de Zuid Ginkel verkend samen. Ook wij genieten erg van deze ritten, dus dit was zeker niet voor het laatst!

We hebben nog meer leuke dingen in het verschiet! Lees je mee?

Bitfit sessie voor mini’s
** Zondag 30 juni in Waardenburg
Twijfel je soms of je het goede bit hebt voor jouw pony? Maar een bitfitter voor menpony's, dat is vaak lastig. En helemaal voor die kleintjes van ons. Doe dan mee met de Bitfitsessie voor Mini's! Georganiseerd door de SMR in samenwerking met Bit op Maat, ICPBC gecertificeerd. Geschikt voor aangespannen pony's met een bitmaat rond 9,5-10,5cm. We hebben diverse menbitten in deze maten liggen die je onder begeleiding van Nicole gaat proberen. In 1,5 uur tijd ga jij samen met Nicole op zoek naar het juiste bit voor jouw pony. De sessie start met een inspectie van de mond, het hoofd en het hoofdstel, waarna je eerst gaat rijden met je huidige optoming. Daarna ga je andere bitten uitproberen om het verschil te voelen voor jou en je pony.

Meer info en opgeven vind je hier: Bitfit sessie voor mini's / Agenda 2024 | Shetlandermenrit.nl

SMR Summer Challenge
In juli en augustus houden we de SMR Summer Challenge die je vanaf thuis rijdt. Buiten, in de bak, voor de wagen, aan de fiets, wandelend, aan de lange lijnen, hoe je wil! Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en word de winnaar van de SMR Summer Challenge wanneer jij bovenaan eindigt! Maar omdat we de afgelopen jaren ook hebben gemerkt dat er verschillende kleine groepen binnen het klassement met elkaar de strijd aangaan op hun eigen kilometers, hebben we ook een toffe prijs voor de nummer 10 en voor de nummer 25.

Schrijf je voor slechts €1,00 in voor de SMR Summer Challenge. Waarom dit jaar een kleine bijdrage? We willen dit graag investeren in mooie prijzen voor de winnaars, dit was in de voorgaande jaren soms nog wel wat lastig namelijk en we hopen hiermee alle deelnemers die zich opgeven te stimuleren om dan ook echt kilometers maken.


Maar er is meer! Dit jaar wordt de wisselbeker HCA Sulky, gesponsord door HCA Klarenbeek, verloot onder de deelnemers van de SMR Summer Challenge die minimaal 50km in de challenge hebben gelogd. Geef bij het aanmelden aan dat je mee wilt doen aan de verloting van de HCA. Op 1 september gaan alle namen van de deelnemers die meedoen voor de HCA en meer dan 50km hebben gereden in het klassement in een hoge hoed en wordt daar de winnaar uit getrokken!

Meer info en opgeven vind je hier: SMR Summer Challenge 2024 / Agenda 2024 | Shetlandermenrit.nl

Shetdurance 2024 – Lustrum editie!
Ook dit jaar houden we weer een Shetdurance, we zijn achter de schermen deze maand gestart met de (administratieve) voorbereidingen samen met de instanties voor de vergunningen en toestemmingen. Nog even en dan gaan we echt van start en zetten we de inschrijvingen open. Maar zet alvast 29 september in je agenda 

De afgelopen maanden hebben we gemerkt hoe enthousiast en fanatiek de groep is die kortere afstanden rijdt. Die gaan we dit jaar zeker niet vergeten! Daarom gaan we de A-categorie geschikt maken voor deze groep qua km’s (rond de 13-14km) en de B-categorie wordt een mooie afstand voor menners die de overstap willen maken naar de langere route, maar nog steeds een prima uitdaging voor de ervaren lange afstand rijders (rond de 21-22km).

En dan nog dit
De Kootwijk rit die we afgelopen maart door omstandigheden moesten verplaatsen, wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Wij wensen Sascha heel veel sterkte met haar herstel en kijken uit naar een nieuwe datum in 2025!

In 2024 zijn we aan het kijken voor nieuwe data voor ritten. Als er nieuws is, vind je dit in onze nieuwsflits, op onze socials en op de website.


Met sportieve groet,

Het SMR Team
Britt, Eline, Ilona en Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.