SMR Summer Challenge 2024

In juli en augustus houden we de SMR Summer Challenge die je vanaf thuis rijdt. Buiten, in de bak, voor de wagen, aan de fiets, wandelend, aan de lange lijnen, hoe je wil! Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en word de winnaar van de SMR Summer Challenge wanneer jij bovenaan eindigt! Maar omdat we de afgelopen jaren ook hebben gemerkt dat er verschillende kleine groepen binnen het klassement met elkaar de strijd aangaan op hun eigen kilometers, hebben we ook een toffe prijs voor de nummer 11 en voor de nummer 25.


Schrijf je voor slechts €1,00 in voor de SMR Summer Challenge.
Waarom dit jaar een kleine bijdrage? We willen dit graag investeren in mooie prijzen voor de winnaars, dit was in de voorgaande jaren soms nog wel wat lastig namelijk en we hopen hiermee alle deelnemers die zich opgeven te stimuleren om dan ook echt kilometers maken.

 

Maar er is meer!
Dit jaar wordt de wisselbeker HCA Sulky, gesponsord door HCA Klarenbeek, verloot onder de deelnemers van de SMR Summer Challenge die minimaal 50km in de challenge hebben gelogd. Geef bij het aanmelden aan dat je mee wilt doen aan de verloting van de HCA. Op 1 september gaan alle namen van de deelnemers die meedoen voor de HCA en meer dan 50km hebben gereden in het klassement in een hoge hoed en wordt daar de winnaar uit getrokken!

Wat krijg je, in het kort: Je krijgt een jaar lang de beschikking over een originele HCA met 16" wielen in bruikleen. Dit is ongeveer voor pony's tot 1.00m/1.05m schofthoogte. Deze sulky haal je op afspraak op in Klarenbeek en mag je het komende jaar gebruiken alsof het je eigen sulky is. Na dat jaar wordt hij weer ingeleverd bij HCA in Klarenbeek.

 

We hebben hiervoor de Challenge gemaakt in de app MapMyRun, de opvolger van Endomondo. Gebruik je altijd een andere app, zoals Polar, Equilab of een andere app om jouw trainingen in te loggen? Die kunnen gewoon naast elkaar aan staan, geen probleem! Dit hebben we getest. 

 

Hoe werkt het

1. Meld je bij ons aan via het deelname formulier op deze pagina.

2. Download en installeer de app Map My Run en meld je aan in deze app.

3. In het menu, kies voor Friends

4. Op de pagina Friends, klik op het blauwe plusje om een friend toe te voegen

5. Kies voor Invite en typ in het vakje 'Search by name': Marlies Beekhuizen

6. Klik op het blauwe poppetje met het plusje, je voegt Marlies dan toe als Friend.

7. Wanneer Marlies jouw invite heeft ontvangen, word je toegevoegd aan de challenge.

8. Wanneer je gaat rijden, zet de Map My Run app aan en registreer jouw rit. Deze wordt dan automatisch meegeteld voor de Challenges waar jij aan mee doet. Daar hoef je verder helemaal niets voor te doen. Let op, je kunt jouw normale app ook gewoon aanzetten, dit kan naast elkaar werken zonder problemen.

>> Wanneer je mee hebt gedaan aan de Summer Challenge, heb je wellicht stap 1 t/m 6 de vorige keer ook al gedaan en is dit niet meer nodig. Controleer dan of Marlies als vriend in jouw lijst staat.

 

Meedoen

Start: maandag 01 juli 2024

Einde: vrijdag 30 augustus 2024

Prijsuitreiking: via e-mail uiterlijk maandag 2 september

 

Voorwaarden

  • Enkel meedoen met een pony tot 1.15m
  • Alle kilometers worden met dezelfde pony gereden.
  • Alle kilometers die je rijdt tellen, ook die in de bak zijn gereden.
  • Heb je een meerspan, geef dan één pony van dit span op. Wanneer deze pony enkelspan meters maakt, mogen deze ook voor de challenge worden geregistreerd. Wanneer de andere pony van het span enkelspan meters maakt, worden deze NIET voor de challenge mee geteld.
  • Ben je op vakantie in juli of augustus en mis je daardoor een aantal dagen van de challenge? Die kunnen niet ingehaald worden op andere dagen buiten deze periode.
  • Alle ritgegevens die meetellen voor de challenge dienen openbaar te zijn, maar in ieder geval in te zien door Marlies ter controle.
  • Ben je vergeten om MapMyRun aan te zetten, maar heb je wel de rit bijgehouden met een andere app? Dan mag je deze handmatig invoeren mits je er screenshots bij upload van de rit van de andere app met de route, de km's en de gemiddelde snelheid. 

Uitleg bij het aanmelden met screenshots

Stap 3

Stap 4

Stap 5 - a

Stap 5 - b

Stap 6

Alle apps kunnen samen aangezet worden.