SMR Summer Challenge 2023

In juli en augustus houden we de SMR Summer Challenge die je vanaf thuis rijdt. Buiten, in de bak, voor de wagen, aan de fiets, wandelend, aan de lange lijnen, hoe je wil!  Houd met deze Challenge bij hoeveel kilometers je rijdt en word de winnaar van de SMR Summer Challenge wanneer jij bovenaan eindigt!


Schrijf je kosteloos in voor de SMR Summer Challenge. Voor de menner met de meeste kilometers achter zijn naam, staat aan het einde van augustus een mooie prijs te wachten! 

 

We hebben hiervoor de Challenge gemaakt in de app MapMyRun, de opvolger van Endomondo. Gebruik je altijd een andere app, zoals Polar, Equilab of een andere app om jouw trainingen in te loggen? Die kunnen gewoon naast elkaar aan staan, geen probleem! Dit hebben we getest. 

 

Hoe werkt het

1. Meld je bij ons aan via het deelname formulier op deze pagina.

2. Download en installeer de app Map My Run en meld je aan in deze app.

3. In het menu, kies voor Friends

4. Op de pagina Friends, klik op het blauwe plusje om een friend toe te voegen

5. Kies voor Invite en typ in het vakje 'Search by name': Marlies Beekhuizen

6. Klik op het blauwe poppetje met het plusje, je voegt Marlies dan toe als Friend.

7. Wanneer Marlies jouw invite heeft ontvangen, word je toegevoegd aan de challenge.

8. Wanneer je gaat rijden, zet de Map My Run app aan en registreer jouw rit. Deze wordt dan automatisch meegeteld voor de Challenges waar jij aan mee doet. Daar hoef je verder helemaal niets voor te doen. Let op, je kunt jouw normale app ook gewoon aanzetten, dit kan naast elkaar werken zonder problemen.

>> Wanneer je mee hebt gedaan aan de Summer Challenge, heb je wellicht stap 1 t/m 6 de vorige keer ook al gedaan en is dit niet meer nodig. Controleer dan of Marlies als vriend in jouw lijst staat.

 

Meedoen is gratis

Start: zaterdag 01 juli 2023

Einde: woensdag 30 augustus 2023

Prijsuitreiking: via e-mail uiterlijk maandag 4 september

 

Voorwaarden

  • Enkel meedoen met een aangespannen pony tot 1.15m
  • Alle kilometers worden met dezelfde pony gereden.
  • Alle kilometers die je rijdt tellen, ook die in de bak zijn gereden.
  • Heb je een meerspan, geef dan één pony van dit span op. Wanneer deze pony enkelspan meters maakt, mogen deze ook voor de challenge worden geregistreerd. Wanneer de andere pony van het span enkelspan meters maakt, worden deze NIET voor de challenge mee geteld.
  • Ben je op vakantie in juli of augustus en mis je daardoor een aantal dagen van de challenge? Die kunnen niet ingehaald worden op andere dagen buiten deze periode.
  • Alle ritgegevens die meetellen voor de challenge dienen openbaar te zijn, maar in ieder geval in te zien door Marlies ter controle.
  • Ben je vergeten om MapMyRun aan te zetten, maar heb je wel de rit bijgehouden met een andere app? Dan mag je deze handmatig invoeren mits je er screenshots bij upload van de rit van de andere app met de route, de km's en de gemiddelde snelheid. 

Uitleg bij het aanmelden met screenshots

Stap 3

Stap 4

Stap 5 - a

Stap 5 - b

Stap 6

Alle apps kunnen samen aangezet worden.