25 mei 2014

Gepubliceerd op 25 mei 2014 om 22:36

Beste menners,

Het wedstrijd weekend ligt inmiddels achter ons maar we zijn nog steeds aan het nagenieten door middel van de foto's. Van de vele positieve geluiden die we krijgen van de deelnemers en bezoekers lijkt het dat iedereen zich goed heeft vermaakt, daar zijn we heel erg blij om! Het was natuurlijk voor ons de eerste keer dat we zoiets groots als dit deden en dan is het altijd maar afwachten hoe het er uiteindelijk uitziet. En volgens mij mogen we trots zijn op het resultaat.

Beide dagen hadden we prachtig weer, de zon deed van begin tot einde gezellig mee en de sfeer was geweldig. Heel veel enthousiaste menners die echt goed bezig waren met de mensport. Prachtig om te zien dat deze Shetlander menners onder elkaar zo goed samen gaan. Maar dat wisten we natuurlijk al van de diverse ritten ;)

Er zijn dit weekend zoveel foto's gemaakt en we hebben ze ook nog niet allemaal binnen, maar het streven is om deze week het grootste deel in een mooi mapje bij elkaar op onze Facebook pagina en website te plaatsen. Op dit moment zijn in ieder geval alle linkjes naar de diverse pagina's van de fotografen al gepubliceerd op Facebook.

Voor nu zijn de wedstrijd perikelen weer achter ons en gaan we weer concentreren op het voornaamste doel van Shetlander Menritten; de bosritten! Want er staat weer heel veel moois op de agenda. De komende tijd hebben we weer diverse ritten gepland staan. Als je graag mee zou willen doen met een van deze ritten, geef je dan op via de website agenda, of een reactie op deze e-mail.

Komende ritten
Juni staan er inmiddels twee ritten op de planning, een recreatie rit deze keer en een reguliere rit. Bij de recreatie rit rijden we 8-10 kilometer in een heel relaxt tempo, voornamelijk stap, hier en daar een drafje. De reguliere rit is ongeveer 10-12 kilometer lang en gaat het tempo iets omhoog, dan worden stap en draf met elkaar afgewisseld, maar stappen we ook nog redelijk wat. Bij de reguliere ritten is er ook halverwege de inmiddels bekende 'wortel-stop'. Alle routes worden uiteraard gereden over paden waar we rekening houden met de kleine Shetlander beentjes. Van jong tot oud en van groen tot doorgewinterde pony's, alles kan bij onze ritten meerijden, zolang je maar met een goed humeur en een goede basisconditie komt voor de afstand die we rijden. 

In juli en augustus houden we het een beetje rustig met de ritten, vanwege de vakantie periode, maar vanaf eind augustus trappen we weer een nieuw seizoen af met een heerlijk uitwaairit op het strand. Recht toe-rechtaan, maar oh zo heerlijk!

Agenda
Leersum - Zondag 8 juni - Pinksterrit - recreatierit - Laat uiterlijk de vrijdag voor de rit weten of je meerijdt
Kuinderbos Flevopolder - Zondag 22 juni - Opgeven voor 15 juni
Wassenaar - Zaterdag avond 23 augustus 18.00 uur - Opgeven voor 17 augustus

Tot slot
We willen nogmaals iedereen bedanken voor de hulp tijdens het wedstrijd weekend, met in het bijzonder Hieke, Tineke, de familie vd Kamp en de vele vrijwilligers die zich zo enthousiast hebben ingezet om deze dag te laten slagen. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Dank jullie wel! En uiteraard ook dank aan de vele deelnemers en toeschouwers die aanwezig waren!

Hopelijk komen we jullie allemaal op een volgende rit weer tegen.

Met sportieve groet,
Kitty, Sascha en Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit