8 april 2014

Gepubliceerd op 8 april 2014 om 21:33

Beste menners,


De klok is weer verzet en de lichte dagen zijn weer langer! Dat betekend natuurlijk nog meer tijd doorbrengen met onze ponyvrienden! Het is weer prachtig shetlandermenritten weer geweest. Hopelijk hebben jullie allemaal zo va het weer en jullie pony's kunnen genieten.

Uiteraard zijn er ook weer heerlijke en prachtige ritten geweest.

 

Menweekend 29-30 maart

Dit weekend is georganiseerd en gereden onder leiding van Nanda Swart in het prachtige Drents Friese Wold. We hebben het weer ontzettend getroffen met het mooie lente weer! Zaterdag is er met 8 aanspanningen een mooie rit door Friesland gereden van zo'n 18 km. Onderweg hadden we een stop met voor mens en pony wat te drinken en te eten. Tijdens de rit kwamen we ook nog bij de spartelvijver en hadden er een aantal grote waterpret. Bij terugkomst heeft er nog een groepje samen gegeten.

De volgende dag konden de slapers gebruik maken van het ontbijt. Uiteindelijk hebben ze met 6 aanspanningen een rit door Drenthe gereden. Door het bos en ook daar weer een stop gemaakt met wat te eten en drinken. Ook na deze rit hebben we nog wat gegeten en is iedereen huiswaarts gegaan.

Al met al een heerlijk weekend voor menners en pony's! Voor het verslag en de foto's van dit weekend : >>KLIK<<

Menrit Lunteren 6 april

 

Voor het eerst hadden we regendruppels bij aanvang van de rit! We hebben met 7 aanspanningen een heerlijke rit door het bos van Lunteren gereden van zo'n 9 km. Met stappen en hier en daar draven, was er genoeg tijd over om lekker te kletsen en van de omgeving te genieten. Tijdens de rit hebben we het gelukkig droog gehad en toe iedereen weer ingeladen was begon het te regenen.

 

Voor fotoverslag : >>KLIK<<

Wedstrijd weekend

Het wedstrijd weekend komt steeds dichterbij! Achter de schermen wordt er uiteraard nog hard gewerkt aan de voorbereidingen, maar we hebben er al zin in!
Vrijwilligers zijn altijd nog welkom, dus mocht je zin hebben om ons te helpen.. Meld je aan! Ook zijn er nog enkele plekken vrij om te starten op zondag.

Komende ritten

Er zitten weer veel ritten in de planning. In juli en augustus hebben we een zomerstop, maar we beginnen op 23 augustus weer met een heerlijke strandrit. Als er een rit bij zit die je graag mee zou willen rijden, geef je dan op via de agenda op de website >>KLIK<<

  • 4 mei - Sportrit Ede
  • 10 mei - Rit Exloo . Tempo tussen recreatie en sportrit
  • 17-18 mei – Wedstrijdweekend Putten
  • 1 juni - Recreatierit (nog nader te bepalen waar)
  • 23 augustus – Strandrit Wassenaar

 

Tot een volgende rit!

Met sportieve groet,

Marlies, Sascha en Kitty

Geplaatst door Shetlander Menrit