5 maart 2014

Gepubliceerd op 5 maart 2014 om 12:00

Beste menners,

Zoals eerder aangegeven in de vorige nieuwsflits zijn er veel veranderingen geweest binnen het bestuur van de Shetlander Menritten. En allemaal positief! Inmiddels zijn we zo enorm gegroeid, iedere maand zijn er twee ritten waar we redelijk wat deelnemers per keer bij mogen verwelkomen, we hebben ruim 100 geïnteresseerden op de nieuwsflits lijst staan en de Facebook likes stijgen ook hard door. Vonden we het in het begin al flink met 50 likes, inmiddels zijn we hard op weg naar de 300 en het blijft maar doorstijgen!

Nieuwe bestuursleden
Al met al wordt het steeds drukker en er komen steeds meer mooie ritten op ons pad. Daarom heb ik een paar weken geleden een oproep gedaan voor een mede organisator. Hier is enthousiast op gereageerd en uit alle aanmeldingen heb ik twee dames gekozen die het bestuur komen versterken, namelijk Sascha Otter en Kitty van der Panne! Welkom dames, heel veel succes en vooral veel plezier in het vervullen van jullie nieuwe functie!

Dit is ook een mooi moment om het gehele bestuur even voor te stellen. Lees meer over ons onder het
kopje Team op onze website >>KLIK<<

Nieuw website adres
Nu we het bestuur uitgebreid hebben, werd het ook tijd dat de website een eigen plekje krijgt. Er verandert niet veel aan de website zelf, alleen het adres dat je in de balk intypt.

Dat is voortaan www.shetlandermenrit.nl

De oude website http://shetlandermenrit.bellahoeve.nl blijft voorlopig nog bestaan, maar je wordt daar doorgestuurd naar de nieuwe pagina.

Wij genieten met volle teugen van de Shetlander Menritten en hopen dat jullie dat ook blijven doen. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom en hopelijk zien we elkaar weer op een volgende rit!

Met sportieve groet,
Kitty, Sascha en Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit