29 september 2013

Gepubliceerd op 29 september 2013 om 14:02

Hier nog even een korte herinnering voor de rit in Ede die we gaan rijden komende zondag 6 oktober. Iedere maand zal er naast de gewone ritten een Ede-rit gereden worden. Omdat veel mensen zonder vervoer hier uit de buurt komen en omdat het gewoon een prachtige omgeving is. Om de beurt doen we een recreatie rit met een rustiger tempo en een sport rit met een hoger tempo.

A.s. zondag 6 oktober is het tempo recreatie rit. Wil je meerijden? Laat het dan voor a.s. donderdag even weten. Er zijn in ieder geval al 5 combinaties die meerijden, dat mogen er altijd nog veel meer worden uiteraard.
 
De locatie was eerst Bennekom, maar door omstandigheden is dat toch Ginkelse Heide in Ede geworden. We rijden een route van 8km door het bos en daarna een rondje tankbaan waar de pony's los mogen gaan. Dat rondje kunnen we net zo lang maken als de pony's zin en puf hebben. In totaal zullen we dan rond de 11km gaan rijden. Zoals afgesproken is deze rit de recreatierit, dus het tempo ligt rond de stap en draf. We doen er ongeveer 1,5 uur over.
 
In het kort
Datum: 6 oktober 2013
Adres: Verlengde Arnhemseweg 101, Ede http://goo.gl/maps/TBxhu
Aankomst trailers: vanaf 10.00 uur
Start rit: 11.00 uur
Lengte rit: ± 11km
Kosten: €0,00 p.p. (evt zelf eigen eten en drinken meenemen, geen pauze)
 
Wie weet tot dan!
Groetjes Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit