10 oktober 2013

Gepubliceerd op 10 oktober 2013 om 14:00

Afgelopen weekend hebben we weer een prachtige rit gereden in de bossen bij de Heide in Ede, we hebben erg genoten! Uiteraard staat het ritverslag met de foto's op onze site.

Ook staan er weer genoeg mooie ritten op de agenda waar je je voor in kunt schrijven, namelijk:
3 november in Nijmegen - Inschrijven tot en met 27 oktober
8 december in Wassenaar (strandrit) - Inschrijven tot en met 1 november
19 januari in Boxtel/ Kampina - Inschrijven tot en met 12 januari
 
Let op, de sluiting voor de rit in Nijmegen is al bijna, dus aarzel niet en geef je snel op als je mee wilt rijden. Voor de voorlopige deelnemerslijsten, kun je hier op de website kijken.
 
Ede ritten
Iedere maand organiseren we in Ede/ Bennekom een rit, deze zijn om en om een recreatie tempo en een sport tempo. De ritten zijn altijd ongeveer 12km. Bij de recreatie rit stappen en draven we, bij de sport rit is het tempo voornamelijk draf. Bij deze Ede ritten hebben we geen stop en kun je je tot vrijdag voor de rit opgeven. Op vrijdag avond voor de rit hoor je de precieze locatie waar we starten en met hoeveel we zijn, maar het is dus altijd in of rondom Ede. De rit gaat altijd door en wie wil aanschuiven, is meer dan welkom.
 
Data
10 november - Sport rit
15 december - Recreatie rit
05 januari - Sport rit
 
Graag jullie mening
Deze maand stond eigenlijk een Shetlander Men weekend in de planning, maar door te weinig aanmeldingen hebben we dit afgelast en verplaatst naar komend voorjaar. Aangezien er ook stemmen op gingen om dit weekend niet in Well, Maasduinen - Limburg maar in Wateren, Drents Friese Wold - Drenthe te houden, zou ik jullie willen vragen om jouw voorkeur kenbaar te maken en een korte enquête in te vullen. Uiteraard organiseren we het waar de meeste mensen heen willen. >>KLIK<<
 
Westen
Woon je in het westen van het land en zijn onze ritten vaak net iets te ver weg? Een van de menners die regelmatig met ons meerijdt, organiseert daar ook ritten. Als je het leuk vindt om met een rit in het westen mee te rijden, laat het even weten.
 
Wie weet tot een volgende rit!
Groetjes Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit