4 september 2013

Gepubliceerd op 4 september 2013 om 14:04

We zijn al heel ver met het plannen van de aankomende rit in Diever (Drenthe) op 15 september, er zijn inmiddels al 8-10 aanspanningen die dan meerijden. Wil je ook meerijden, geef je dan nog snel op! Inschrijving is verlengd tot a.s. vrijdag.

Geplande ritten
Ook staan er voor de komende tijd een paar hele leuke ritten op de agenda.
 
Well
Het weekend van 19-20 oktober zijn alle Shetlanders (en baasjes uiteraard) welkom in het prachtige Well voor een rit door de Maasduinen. Aankomst vrijdag avond of zaterdag ochtend, zaterdag rijden we een grote rit van ongeveer 15-20km. We vertrekken rond 11.00 uur 's ochtends. Nadat we de pony's weer in het land hebben en zelf opgefrist zijn is er 's avonds een BBQ. De volgende dag vertrekken we ook weer om 11.00 uur voor een kortere rit van 10-12km. Aangezien iedereen na die rit huiswaarts keert en de pony's vaak nog een lange trailerrit hebben, willen we die route niet te bont maken. Opgeven kan tot en met 1 oktober. Je kunt ook 1 rit meerijden (alleen de zaterdag of de zondag) of alleen meedoen met de BBQ, alles is mogelijk, gezelligheid staat voorop!
Voor meer informatie hierover, kijk even bij de Agenda of stel je vraag per e-mail.
 
Nieuwe ritten op de agenda
Er zijn ook alweer een aantal nieuwe ritten gepland waar inmiddels de data van bekend zijn. Je kunt je voor deze ritten ook al opgeven.
 
3 november Nijmegen
7 december Strandrit Wassenaar
19 januari Boxtel
 
Omgeving Ede
Aangezien er ook veel menners uit omgeving Ede komen, waaronder ikzelf, zou ik graag de Heide rit weer in ere willen herstellen. Zijn er menners uit deze omgeving die het leuk vinden om bijvoorbeeld iedere eerste zondag van de maand een rit te rijden op de Ginkelse of Edese Heide? Om en om iedereen een keer een route uitzetten, ene maand rustig tempo, andere maand een pittig tempo. Dan zouden we bijvoorbeeld in oktober weer kunnen beginnen. Laat je maar horen!
 
Tot een volgende rit!
Groetjes Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit