23 oktober 2013

Gepubliceerd op 23 oktober 2013 om 22:41

Nog maar een paar dagen en dan is de sluiting voor de rit in Boxtel op 3 november. Het belooft een prachtige rit te worden in dit gebied! Als je mee wil rijden, geef je dan voor a.s. zondag op. Iedereen die meedoet ontvangt uiterlijk dinsdag 29 oktober de bevestigingsmail met alle benodigde info, adresgegevens en tijden.

De Sport rit die op 10 november wordt gereden vertrekt ditmaal vanuit Bennekom. Je kunt je opgeven tot en met 8 november en op die datum ontvangen alle deelnemers ook de exacte adresgegevens van de ontmoetingsplaats van waar we vertrekken.

Menweekend
De meerderheid heeft gesproken voor wat betreft het menweekend en de winnaar is: Het Drents Friese Wold! Na overleg met Nanda die de rit daar uit gaat zetten hebben we gekozen voor het weekend 29-30 maart 2014. Op de website vind je binnenkort meer info hierover, om toch een idee te geven alvast: kosten o.b.v. 1 menner en 1 pony zijn 55 euro (voor een stal overnachting ipv weidegang 6,50 toeslag) voor het gehele weekend. Opgeven kan hier.

Zelf een rit uitzetten?
Lijkt het je ook leuk om in jouw omgeving een mooie rit uit te zetten en iedereen bij jou rond te leiden langs de mooiste paden? Ik heb nog een plekje in de agenda voor februari en april. Stuur maar in!

De agenda staat weer boordevol ritten, hou em in de gaten en wie weet tot een volgende rit!

Groetjes Marlies

PS. Heb je ons al gevonden op FaceBook?

Geplaatst door Shetlander Menrit