13 november 2013

Gepubliceerd op 13 november 2013 om 22:48

Afgelopen twee weekenden hadden we beide zondagen een rit gepland. Helaas hebben we de rit in Boxtel moeten aflasten vanwege het enorme slechte weer en storm dat voorspeld werd. Achteraf waren we ook erg blij met de beslissing. Deze rit gaat in de herhaling op zondag 19 januari, want uiteraard willen we de prachtige natuur van de Kampina niet aan ons voorbij laten gaan!

Bennekom Sportrit
Afgelopen zondag was er voor het eerst een sportrit in Bennekom. Deze rit is speciaal voor de meer geoefende aanspanningen, het tempo ging omhoog en de aanspanningen hebben zich helemaal uit mogen leven. Bekijk het verslag van de rit hier op de website van deze heerlijke rit.

Komende rit
Eerst volgende rit is de strandrit op 8 december. De rit is ongeveer 10km over het strand van Wassenaar. Wind door de manen, zeelucht in de neus, golven op de achtergrond en gaaaaan! Dat wordt heerlijk! Je kunt je opgeven via de website of een mailtje sturen.

Menweekend
Voor het menweekend op 29-30 maart in het Drents Friese Wold hebben we inmiddels een uitgebreid programma en ook de kosten op een rijtje gezet. Je kunt hier alles op de speciale pagina van het weekend vinden en als er nog vragen zijn, horen we het graag!

Facebook
Vorige maand zijn we begonnen met de Facebook pagina voor de Shetlander Menritten en inmiddels heeft de 100e liker zich al gemeld en komen er zelfs verzoekjes uit het buitenland om mee te rijden! Wat ontzettend leuk om te weten dat er zoveel enthousiaste Shetlander menners zijn :)

Agenda
Uiteraard staat er weer veel leuks op de agenda, hierbij een kleine samenvatting van de ritten waar je je voor op kunt geven:

  • Wassenaar - Zondag 8 december - Strandrit - opgeven voor 1 december

  • Bennekom - Zondag 22 december - Recreatie rit - opgeven voor 19 december

  • Ede/ Bennekom - Zondag 5 januari - Sportrit - opgeven voor 2 januari

  • Boxtel - Zondag 19 januari - De Kampina - opgeven voor 12 januari

  • Ede/ Bennekom - Zondag 2 februari - Recreatie rit - opgeven voor 30 januari

  • Ede/ Bennekom - Zondag 2 maart - Sportrit - opgeven voor 27 februari

  • Wateren Drents Friese Wold Weekend - 29/30 maart - opgeven voor 1 maart

 

Tot een volgende rit!
Groetjes Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit