21 januari 2015

Gepubliceerd op 21 januari 2015 om 16:11

Beste Menners,
Het jaar is nog maar net begonnen en we zitten alweer boordevol ideeën om 2015 een heerlijk Shetlander Menritten jaar te maken. Op dit moment zijn we de nieuwe agenda voor komende maanden aan het klaar stomen, tot die tijd hebben we nog twee mooie evenementen op de kalender staan!

 
Recreatie rit Lunteren 1 februari 2015
Op zondag 1 februari rijden we weer in de prachtige bossen van Lunteren waar we een recreatie rit zullen gaan rijden. Het wordt een rit van ongeveer 8-10km waarbij we een stap en draf tempo zullen hebben van ongeveer 6km per uur. Halverwege stoppen we voor een hapje en een drankje (en een wortel voor de pony's). Heb je zin om mee te rijden? Geef je dan op!
 
Indoor Clinic Dag
Mennen in de winter, het is soms toch prettiger met een dak boven je pony. Dit jaar organiseren wij voor het eerst onze Indoor Clinic Dag op 8 februari in Arnhem. Tijdens deze dag zullen zo'n 60 pony's deelnemen aan de diverse clinics en wedstrijden die gereden worden. Onder andere een dressuur clinic, een vaardigheid clinic, maar ook kunnen de beginselen van Vrijheidsdressuur geleerd worden en is er een schriktraining parcours. Tussen de middag wordt er gestreden tijdens het Nederlands Kampioenschap Lange Lijnen Voetbal en bij het ringsteken. Daarnaast hebben we een leuk strodorp met een aantal leuke kraampjes. Een zeer gevarieerde dag waar voor elk wat wils is! De inschrijvingen zijn inmiddels vol en gesloten, maar deze dag is open voor alle bezoekers, dus schrijf het in de agenda. Op 8 februari is Arnhem The Place To Be!
 
We komen later deze maand terug op de nieuwe agenda, wat ook weer heel gaaf is geworden.
 
Graag tot een volgende keer!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team