30 december 2014

Gepubliceerd op 30 december 2014 om 21:14

Beste menners,
Er zijn wat wijzigingen voor de komende twee ritten die we graag onder jullie aandacht willen brengen en nog een paar kleine mededelingen.

Harderwijk rit
De rit in Harderwijk op 18 januari wordt verplaatst naar de zomer. De nieuwe datum maken wij na 12 januari bekend. Dit is omdat de pony van de dame die de rit uit heeft gezet hoefproblemen heeft en de rit zelf niet kan rijden. Heel spijtig, maar gezondheid gaat altijd voor, we komen dan graag in de zomer naar Harderwijk en wensen de pony heel veel beterschap!
 
Hoog Soeren
In verband met de sneeuw en het ijs waar we op dit moment last van hebben, zullen we de sportrit a.s. zondag 4 januari niet rijden in Hoog Soeren. We gaan voor veiligheid en hebben er voor gekozen om deze rit daarom af te lassen.
 
Omdat we op 18 januari dan een opening hebben, wordt dan de Hoog Soeren rit gereden. Het tempo wordt dan echter regulier, dus stap en draf met een gemiddelde van 6/7km per uur. Inschrijven voor Hoog Soeren kan vanaf nu.
 
Indoor Clinic Dag
Wat een enthousiasme voor de Indoor Clinic Dag, we zijn helemaal blij verrast! Er zijn nog enkele plekken vrij, als je mee wil doen, geef je dan snel op! http://smr-indoorclinicdag.jouwweb.nl/
 
Nieuwe agenda
Op 12 januari gaan wij de nieuwe agenda samenstellen voor de komende maanden. Zou je in 'jouw bos' een rit uit willen zetten voor de Shetlander Menrit, kun je ons dit laten weten!
 
De beste wensen voor 2015
Graag willen we jullie allemaal alvast een hele fijne jaarwisseling wensen die hopelijk voor alle pony's rustig verloopt en de allerbeste wensen voor 2015!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team - Kitty, Sascha en Marlies