23 maart 2015

Gepubliceerd op 23 maart 2015 om 16:12

Beste menners,
De lente is begonnen, hopelijk hebben jullie er alweer een aantal mooie aangespannen kilometers opzitten in het zonnetje! Er staat weer veel moois op de nieuwe agenda staan welke tot en met het einde van het jaar is gevuld. Hieronder staan alle ritten tot en met de zomervakantie, op onze website kun je alle ritten van dit jaar bekijken op de Agenda.

Op 1 maart hebben we een mooie rit gereden in Ede. De weersvoorspellingen waren in de dagen naar de rit toe niet erg rooskleurig, maar de dag zelf was het fantastisch! Het was een heerlijke rit! De foto's staan inmiddels in het album.
 
De rit in Leusden hebben we helaas af moeten lassen in verband met te weinig deelnemers.
 
En, op 7 juni hebben we een Shetlander Menritten Wedstrijddag! Een dag vol met alleen maar kleine pony's voor de wagen die tegen elkaar strijden om de SMR bokaal! Doe je ook mee? Inschrijven kan vanaf nu!
 
De ritten die we op de agenda hebben staan de komende tijd:
 
29 maart 2015 - Drents Friese Wold
Op zondag 29 maart rijden we weer een rit in het bekende Drents Friese Wold. De rit is ongeveer 15 kilometer lang en het tempo voornamelijk draf en wat stappen. Opgeven kan tot en met aanstaande vrijdag. Inmiddels al met 8 aanspanningen een gezellige club bij elkaar!

19 april 2015 - Putten
Op zondag 19 april rijden we een rit in het mooie bos van Putten. De rit is ongeveer 12 kilometer lang en het tempo is wat hoger dan normaal. Veel draf en wat stap en als de groepsdynamiek goed is ook galop.

2 mei 2015 - Volle Maan rit Kootwijk - stokmaat t/m 1.30m.
Een primeur voor SMR, een volle maan rit! Op zaterdag avond 2 mei rijden we een rit in het donker met het licht van de volle maan. De rit is ongeveer 12 kilometer lang en het tempo is stap en draf. Deze rit is toegankelijk voor alle pony's tot en met 1.30m. We krijgen vaak de vraag of er ook grotere pony's mee mogen met onze normale ritten, maar daar hebben we altijd hetzelfde antwoord op, helaas niet. Maar nu mogen ze mee! We zijn nu erg benieuwd of en hoeveel grotere pony's hier mee zullen rijden rijden.

7 juni 2015 - Wedstrijddag Ugchelen (Apeldoorn)
Zoals we al vele ritten hebben gereden speciaal voor de Shetlanders en andere kleine ponyrassen, gaan we dit jaar voor de tweede keer de SMR Wedstrijddag organiseren speciaal voor deze kleine ponyrassen. Op zondag 7 juni houden we een dag vol met veel verschillende activiteiten die speciaal zijn voor menners met een aangespannen Shetlander of Mini (kruising). Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de speciale website voor deze dag: http://smr-wedstrijddag2015.jouwweb.nl/ En doe je zelf niet mee? Dan ben je van harte welkom als toeschouwer!

13 juni 2015 - Strandrit Wassenaar
Hier hoeven we weinig aan uit te leggen, de rit populaire strandrit in de herhaling! Heerlijk uitwaaien aan het strand in goed gezelschap! In verband met de tijden dat het strand op is gesteld voor paarden, rijden we op zaterdag avond. We rijden ongeveer 10-12km en het tempo is zoals de groep aangeeft stap, draf en galop.
 
5 juli 2015 - Havelte
Op zondag 5 juli gaan we weer terug naar het mooie Havelte. Daar rijden we een rit van ongeveer 10-12km in een normaal tempo. Stap, draf en galop.
 
Graag tot een volgende rit!
 
Met sportieve groet,
Het SMR Team