12 juni 2013

Gepubliceerd op 12 juni 2013 om 14:10

Na de laatste rit in Otterlo waren er een groot aantal menners die voorstelde om in hun gebied een mooie rit voor ons uit te zetten. Echt super! Deze ritten zijn aardig verdeeld over geheel Nederland, waardoor je wellicht met de ene rit wel mee zou willen rijden en de andere aan je voorbij laat gaan i.v.m. de afstand.

Planning
Na wat puzzelen zijn we eruit en staan de komende ritten gepland:
 
Juli 2013 - Ede
Bijz. Geen
 
September 2013 - Dieven (Zuid-Drenthe)
Bijz. Langere rit van 18km
 
Oktober 2013 - Well (Noord-Limburg)
Bijz. Weekend met overnachting. Aankomst vrijdag avond of zaterdag ochtend, zaterdag een grote rit, 's avonds een BBQ oid, zondag een kleinere rit en weer naar huis. Overnachting mogelijk in B&B of op camping en pony's kunnen op stal/ weiland bij dichtbij gelegen pensionstalling.
Verder hebben we in november en december nog ritten gepland staan in omgeving Nijmegen en Utrechtse Heuvelrug, maar hier ontvang je t.z.t. meer informatie over.
 
Wie wil meerijden?
Voor de mensen die interesse hebben om mee te rijden, kun je op onze website stemmenop de rit en data die jouw uitkomen. Stemmen kan tot en met 20 juni 2013. Link: http://shetlandermenrit.bellahoeve.nl/agenda
  • Stemmen betekent niet dat je je ook automatisch op geeft voor de rit, maar wel inspraak hebt welke datum we gaan rijden.

  • Beschikbare data staan in de polls per rit. LINK

  • Stem alleen op de ritten waarbij je mee zou willen rijden

  • Na 20 juni wanneer we weten wanneer de meeste mensen kunnen en de datum definitief is, wordt dit verder gecommuniceerd.

  • Meeste stemmen gelden en de datum met de meeste stemmen per rit wordt gekozen. Dit wordt per mail bekend gemaakt en dan kan iedereen zich opgeven per mail of via de webiste.

  • Hou in ieder geval even de data waar je op gestemt hebt vrij in je agenda, op 20 juni worden de data bekend gemaakt en kun je je definitief opgeven.

We groeien hard!
Ook wilde ik jullie graag laten weten dat we inmiddels bijna 50 geinteresseerde Shetlander menners bij elkaar hebben die op deze Nieuwsflits lijst staan!! En dit aantal blijft alleen maar groeien, echt gaaf Lachen Op naar de 100 haha!
 
Voorstellen
Voor degene die dat nog niet hebben gedaan, maar wel leuk vinden; Je kunt jezelf en je aanspanning voorstellen op de website en krijgt daarmee ook toegang tot het besloten gedeelte van de website. Hier kun je de andere menners en hun aanspanningen die zich al hebben voorgesteld alvast zien.
 
 
Hopelijk tot snel allemaal!
Groetjes Marlies
 
PS. Wil je niet meer op de hoogte worden gehouden, stuur mij dan een reply op deze mail met onderwerp AFMELDEN.

Geplaatst door Shetlander Menrit