4 februari 2014

Gepubliceerd op 4 februari 2014 om 13:47

Beste menners,

Achter de schermen zijn we er ontzettend druk mee, de allereerste Shetlander Menritten Wedstrijddag! Na nog geen dag na bekendmaking hadden we ons beoogde aantal deelnemers al binnen en daarom is besloten om er een geheel weekend van te maken. Het zal op zaterdag 17 en zondag 18 mei gehouden worden op het terrein van Aart van de Kamp in Putten. Op deze manier splisen we de dag in twee, kunnen we zo goed al iedereen laten starten en hebben we eigenlijk twee wedstrijddagen. Nu al een groot succes dus!

Wedstrijdweekend

Voor twee wedstrijddagen hebben we natuurlijk ook dubbel zoveel vrijwilligers nodig. Zou je het leuk vinden om een van deze dagen (of zelfs beide) ons te helpen als bijvoorbeeld klokker of souffleur bij de marathon of vaardigheid, meld je dan hier aan. Je krijgt van ons en geheel verzorgde dag, waarbij je eerste rangs de wedstrijd kunt volgen. http://wedstrijddag.bellahoeve.nl/vrijwilligers

Inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, aanmelden kan alleen nog via deze link voor de reservelijst: http://wedstrijddag.bellahoeve.nl/inschrijven

Gereden ritten

Maar er is meer dan alleen de wedstrijd, want mooie ritten rijden doen we natuurlijk ook graag! Op 2 februari is er weer een prachtige recreatierit geweest in de bossen van Bennekom. Met zo'n 6 aanspanningen op een prachtige zondag ochtend door de bossen touren is toch het mooiste wat er bestaat! De foto's komen snel online!

Inmiddels zijn de eerste foto's van de rit in Boxtel ook op onze site, kijk mee en geniet! http://shetlandermenrit.bellahoeve.nl/ritten/ritten-2014/19-januari-2014

Nieuwe ritten planning

Voor de komende tijd staan er ook weer mooie ritten op de agenda:

  • 23 februari - Ponyrit in Kootwijk - Alle pony's tot 1.35m zijn van harte welkom!
  • 2 maart - Sportrit Bennekom - Voor de geoefende aanspanningen
  • 29/30 maart - Menweekend Wateren Drents Friese Wold
  • 6 april - Recreatie rit in Lunteren

De inschrijvingen voor deze ritten zijn open http://shetlandermenrit.bellahoeve.nl/agenda

Mede-oganisator gezocht

Verder groeien we nog steeds verder en is de belangstelling voor de Menritten groter en groter. Daar ben ik echt onwijs trots op! Maar, het wordt ook allemaal wel een beetje veel voor één persoon inmiddels. Daarom ben ik op zoek naar een mede-hoofd organisator, iemand die van aanpakken weet en dit samen met mij wil doen.

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn het bijhouden van de agenda, de aanmeldingen voor de ritten verwerken, mailbox en facebook controleren en reageren, initiëren van ritten, website bijhouden, aanwezig zijn bij de ritten, evt catering verzorgen etc etc. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, onderlinge communicatie nog meer.

Qua tijd ben je er zo druk mee als je zelf zou willen. Belangrijk is wel dat we de ailbox dagelijks bijhouden en altijd minimaal een van ons aanwezig is bij iedere rit. In bezit van eigen vervoer is daarom dus een pre. Het betreft een 100% vrijwillige vacature, dus je moet het vooral leuk vinden om te doen en het niet erg vinden om er met pieken best wat werk in te stoppen! Stuur je aanmelding voor 28 feb naar shetlandermenrit@gmail.com.

Tot een volgende rit!
Groetjes Marlies

Geplaatst door Shetlander Menrit