19 oktober 2015

Gepubliceerd op 19 oktober 2015 om 10:23

Hallo!

Wat gaat de tijd toch snel, zo zijn we in het zonnetje aan het mennen en dan is het ineens pats boem weer herfst. Nog even en de klok gaat zelfs alweer om. Dat weerhield de zon echter niet om afgelopen zondag toch onze menners tijdens de strandrit te vergezellen gelukkig. Wat een heerlijke rit hebben we in Oostvoorne gereden! Benieuwd naar de foto's? Die kun je HIER vinden.

Laatste ritten 2015
In 2015 staan nog twee ritten op de agenda, de speurtocht in Ede op 15 november en de kerstrit in Harderwijk op 20 december. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je op via het aanmeldformulier.

Hartslagmeter Workshop
Ook hebben we a.s. zaterdag 24 oktober de Hartslag meter Workshop. Er zijn nog plaatsen vrij bij deze interessante middag! Meerdere plaatsen voor de theorie en nog 1 plek voor de theorie plus praktijk waarbij je je eigen pony mee mag nemen. Je hoeft zelf geen hartslag meter mee te nemen. Deze workshop is helemaal gericht op aangespannen menpony's, speciaal voor SMR. Opgeven en meer informatie vind je HIER.

Agenda 2016
We hebben weer hard ons best gedaan op de nieuwe agenda voor 2016. De eerste helft is klaar en hebben we geprobeerd om weer veel leuke evenementen en ritten te plannen. Zo rijden we meer ritten in het noorden en houden we weer een Indoor Clinic dag,  een SMR Wedstrijddag en een Volle Maanrit . Benieuwd? Je kunt de agenda HIER vinden.

Nieuwe rit begeleiders
Deze maand is er een wisseling geweest binnen het bestuur. We hebben afscheid genomen van Kitty die zich gaat richten op het komend moederschap. Zij en haar vriend verwachten rond eind februari hun eerste kindje. Zij heeft het stokje overgedragen aan Charlotte van der Heide die zich zal richten op het Noorden en daarbij is Sabine Voets bij het bestuur gekomen om de ritten in het Zuiden te begeleiden. Beide dames hebben de eerste rit er al op zitten, op naar nog meer mooie ritten! Kitty, bedankt voor alles en Charlotte en Sabine heel veel succes en plezier als rit begeleiders!

1.000 fans op Facebook
Toen we in januari 2013 op een hele koude zondagochtend, het was -6 graden met een strak blauwe lucht en een prachtig zonnetje, onze eerste rit reden in Ede met vier aanspanningen, hadden we dit niet gedacht. Afgelopen maand mochten we onze 1.000ste fan op onze Facebook pagina verwelkomen. En daar zijn we jullie erg dankbaar voor! Op naar de volgende mijlpaal :)

Hopelijk tot een volgende rit!

Met sportieve groet,
Het SMR Team - Sascha, Charlotte, Sabine en Marlies