19 februari 2016

Gepubliceerd op 19 februari 2016 om 10:11

Nu iedereen weer een beetje op temperatuur is gekomen na de koude van afgelopen zondag, is het tijd voor een terugblik en een vooruitblik.

Indoor Clinic Dag
Allereerst willen we nogmaals onze vrijwilligers bedanken die het mede mogelijk hebben gemaakt om de indoor clinic dag tot een succes te maken. De dressuur en vaardigheids clinic werden verzorgd door Fred van Vliet van Smalltown Horse Stables uit Vorstenbosch. De komende tijd staan daar op mengebied leuke dingen op de agenda, check zijn Facebook pagina voor meer informatie! De lange lijnen clinic werd verzorgd door Irene Janssen van Nadalco training. Wil je meer info over hebben over hoe je pony te trainen of loop je tegen problemen aan, kijk eens op de website van Irene www.nadalco-training.nl. Fred en Irene hartelijk dank voor jullie leerzame clinics van afgelopen zondag! Dan als laatste een dankwoord voor de bedrijven die ons strodorp vorm hebben gegeven en of een bijdrage hebben gedaan voor de goodiebags!

Vooruitblik
Dan een korte vooruitblik, 13 maart staat er een rit gepland in Diepenveen. Wil je meerijden, geef je dan op via onze site. Op 3 april rijden we een rit in Loon op Zand en 17 april in Havelte. Ook voor deze ritten kun je je al opgeven! Op 1 mei vindt er in Vorstenbosch een trainingsmiddag plaats in aanloop naar de wedstrijddag van 5 juni. Je hebt dan de mogelijkheid tot het oefenen van dressuur, vaardigheid en marathon onder begeleiding van meninstructeurs Sascha en Fred. Voor deze dag hebben we beperkt plaatsen. Alle data staan op onze website waar je je ook meer informatie kunt vinden.

Trainingsschema
In samenwerking met Equilog hebben wij een trainingsschema op onze website geplaatst. Vaak krijgen wij de vraag of een pony een bepaalde rit aan kan. Wij kunnen daar vaak geen goed antwoord op geven, omdat wij dat van achter een computer niet kunnen zien. Hier geven wij een aantal handvaten hoe je dit kunt nagaan. Kijk HIER

Men TREC
Op zaterdag16 april wordt er in Vorstenbosch bij Smalltown Horse Stables van 10 tot 16 een men-trec clinic gegeven door Ingrid Peters van TREC-Eersel. Voor meer informatie en inschrijven kun je kijken op de Facebook pagina van Smalltown Horse Stables.

Voor meer info over onze ritten, de agenda en allerlei andere zaken die met onze pony's te maken hebben kijk je op http://www.shetlandermenrit.nl.

Wie weet tot een volgende rit!

Het sportieve groet,
Het SMR Team - Marlies, Sascha, Charlotte en Sabine